TV BITS

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Αντωνά μιλώντας για τον αδελφό της

Καθώς οδεύουμε προς τη δεύτερη εβδομάδα του νέου κύκλου του Survivor και ήδη είχαμε την πρώτη αποχώρηση, οι τηλεθεατές όχι μόνο εντοπίζουν ποιοι παίκτες είναι "δυνατοί" αγωνιστικά αλλά ανακαλύπτουμε και άγνωστες λεπτομέρειες από την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή τους. Και η Μαρία Αντωνά έκανε χθες μια... κατάθεση ψυχής μπροστά στην κάμερα. 

Οι παίκτες κλήθηκαν να μιλήσουν για τις πιο δύσκολες στιγμές που έχουν βιώσει στη ζωή τους και είδαμε την αρραβωνιαστικιά του Άρη Σοϊλέδη να λυγίζει αναφερόμενη στον αδελφό της.

«Η πιο δύσκολη κατάσταση που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου είναι το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο αδελφός μου, τον οποίο για αρκετά χρόνια είχα στερηθεί λόγω του ότι εγώ ζούσα με την μητέρα μου και ο αδελφός μου με τον πατέρα μου. Μετά από χρόνια λοιπόν, όταν ενώθηκαν ξανά οι ζωές μας και ήρθαμε μαζί,  ήρθε ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο ήμουν ουσιαστικά και η πρώτη που τηλεφώνησαν. Είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει από κάτι πολύ μικρό και ασήμαντο, που ουσιαστικά ήταν μια βιταμίνη η οποία έλειπε στο αίμα του και δεν το γνωρίζαμε, ο αδελφός μου πέρασε δυο ισχαιμικά επεισόδια από τα οποία είχε παραλύσει όλη η δεξιά του πλευρά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

«Ήταν για μένα σοκαριστικό αυτό το γεγονός, να μπορέσω να σταθώ δυνατή για να είμαι δίπλα του και ταυτόχρονα να βλέπω και τον αδελφό μου σε μια τέτοια κατάσταση. Χαίρομαι όμως πολύ γιατί με πάρα πολύ αγώνα και πάρα πολύ κόπο το ξεπέρασε, είναι γερός και δυνατός και σίγουρα θα είναι πάρα πολύ χαρούμενος που με βλέπει μέσα στο παιχνίδι».

«Νομίζω ότι αυτό με στιγμάτισε σαν άνθρωπο γιατί εκεί κατάλαβα ότι στη ζωή δεν έχει τίποτα άλλο σημασία εκτός από το να είμαστε καλά και να είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουμε. Τι το ανέφερα τώρα» πρόσθεσε, μη μπορώντας να διαχειριστεί το συναισθηματικό της λύγισμα μπροστά στην κάμερα, η Μαρία Αντωνά το βράδυ της Τετάρτης.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!