TV BITS

Survivor: Ο Παππάς πέταξε νέες... αιχμές στους Μαχητές [βίντεο]

Ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς επέστρεψε στο Survivor και φαίνεται πως η προηγούμενη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης έχει αφήσει... ανεξίτηλες εντυπώσεις, αφού κάποιοι Μαχητές φάνηκαν να είναι προετοιμασμένοι για το γεγονός πως ο εν λόγω παίκτης θα προσπαθήσει να σπείρει διχόνοιες και πράγματι στο χθεσινό συμβούλιο ο Παππάς πέταξε... σπόντες για την τακτική μελών της Μπλε ομάδας.

Αρχικά ο  Άγγελος Γεωργουδάκης της ομάδας των Μαχητών ακούστηκε να λέει για τον Αλέξη Παππά: 

«Ο Αλέξης Παππάς θα κάνει τα πάντα για να διασπάσει την ομάδα μου. Το ήξερα πριν μπω στο παιχνίδι ότι είναι τέτοιου είδους παίκτης. Δεν ξέρω αν όλοι εδώ είναι προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο σπάσιμο νεύρων, γιατί αυτό προσπαθεί να κάνει η αντίπαλη ομάδα, να μας διαβάλλει ψυχολογικά με σκοπό την ολική διάσπαση των Μαχητών» είπε ο Άγγελος για τα κόλπα του Αλέξη Παππά στο Survivor. (δείτε ΕΔΩ το βίντεο)

 

Και χθες οι Μαχητές αν και προσπάθησαν πολύ να πετύχουν τη νίκη στο δεύτερο αγώνα ασυλίας δεν τα κατάφεραν και στο συμβουλιο αναδείχτηκε δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση μαζί με τη Δώρα, ο Rob.

Μάλιστα πριν καν ξεκινήσει η ψηφοφορία οι Διάσημοι φάνηκαν να προσπαθούν να σπεύρουν διχόνοια στους Μπλε (δείτε ΕΔΩ το βίντεο)

 

Και ο Αλέξης Παππάς με αφορμή τη νέα ψηφοφορία των Μαχητών είπε τα ακόλουθα: «Δεν έχει καμία λογική το να μη δούμε καμία ψήφο στη Μαριλίνα, χθες είδαμε να παίρνει τρεις ψήφους. Τι άλλαξε από χθες, μέχρι σήμερα; Νομίζω δεν είναι σωστά συνεννοημένα τα παιδιά. Κάτι συμβαίνει μεταξύ τους», αφήνοντας έτσι “αιχμές” για τους “Μαχητές” και τη στρατηγική τους.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!