TV BITS

Survivor: O Rob βγήκε στον τάκο και φάνηκε να... απορεί [βίντεο]

Ο νέος κύκλος του Survivor δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα των Μαχητών, αφού μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα ασυλίας της σεζόν και την υποψηφιότητα της Δώρας για αποχώρηση, οι Μπλε αν και το πάλεψαν ηττήθηκαν και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, βγάζοντας έναν ακόμη Μαχητή στον τάκο!

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο οι Μαχητές ήθελαν να πάρουν τη ρεβάνς και μπήκαν δυναμικά στον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Η μάχη ήταν αμφίρροπη με τα run να πηγαίνουν πόντο πόντο, αλλά τελικά οι Μαχητές ήταν αυτοί που δέχθηκαν για δεύτερη φορά την ήττα και έπρεπε να επωμιστούν το δύσκολο έργο του να επιλέξουν τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Τα ματσαρίσματα στρατηγικής είναι πλέον ξεκάθαρα ενώ ορισμένες τακτικές ήρθαν στο προσκήνιο την ώρα του Συμβουλίου στο Survivor.

Οι Μαχητές, αν και αρχικά έδειξαν διχασμένοι στη ψηφοφορία, στην πορεία κατέληξαν ότι ο Rob James Seymour είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. «Φαίνεται ότι κι εγώ έχω πάθει σκωτσέζικο ντουζ. Όχι, δεν το περίμενα. Αν με ρωτούσες στο προηγούμενο συμβούλιο ότι αν πιστεύεις ότι θα είσαι υποψήφιος στο επόμενο, η απάντηση είναι όχι ούτε καν. Ξέρω ότι το παιχνίδι αλλάζει γρήγορα και υπάρχουν πολλές ασυλίες και πολλοί άνθρωποι υποψήφιοι. Δεν το παίρνω προσωπικά και θα δώσω ό,τι μπορώ σαν μονομάχος» σχολίασε ο Rob για την υποψηφιότητά του.

Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!