TV BITS

Survivor: Η Δώρα είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση [βίντεο]

Με ήττα των Μαχητών στον πρώτο αγώνα ασυλίας ξεκίνησε ο νέος κύκλος του Survivor και η Δώρα έμελλε να είναι η πρώτη παίκτρια που είδε το όνομά της να βγαίνει από την κάλπη στο πρώτο συμβούλιο του νησιού.

Οι Μαχητές ξεκίνησαν δυναμικά κερδίζοντας το έπαθλο της φωτιάς στην παραλία τους, όμως στον πρώτο αγώνα ασυλίας, ηττήθηκαν με σκορ 10 -4.
Ακολούθησε το συμβούλιο όπου οι Μαχητές έπρεπε να αποφασίσουν ποιος ή ποια θα είναι υποψήφιος/α για αποχώρηση.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα. Όπως είπε βέβαια στο ξεκίνημα του νέου κύκλου του Survivor, όμως, αυτή τη χρονιά δεν θα έχει ρόλο το τηλεοπτικό κοινό στην αποχώρηση αλλά αυτή θα έρχεται κάθε εβδομάδα έπειτα από μία τελευταία δοκιμασία ανάμεσα στους υποψηφίους.

Από την ομάδα των Μαχητών, λοιπόν, πρώτη στον τάκο βγήκε η Δώρα με τους περισσότερους συμπαίκτες της να δικαιολογούν την ψήφο τους τόσο ως προς το κομμάτι της αγωνιστικότητας όσο και ως προς αυτό της συμβίωσης. Έτσι η Δώρα περιμένει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση και το Survivor 2024 μόλις ξεκίνησε!

«Είχα μια υποψία πως θα είμαι υποψήφια. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι δυνατή παίκτρια και φοβούνται τη συνέχεια. Επειδή είμαι ανοιχτός άνθρωπος και λειτουργώ όπως λειτουργώ, κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι ψεύτικη που δεν είμαι όμως σε καμία περίπτωση. Τώρα μπορεί να παίζει ρόλο και το ότι είμαι η πιο μεγάλη της παρέας, υπάρχει ένα χάσμα γενεών. Δεν ξέρω γιατί αλλά είναι σεβαστή η ψήφος τους» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια των Μαχητών.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!