TV BITS

The Break: Σήμερα η Λασκαράκη θα υποδεχτεί πολλούς celebrities

Η εκπομπή «The Break», με τη Βάσω Λασκαράκη, και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 15:50 στο ΣΙΓΜΑ, έχει ωραίες συζητήσεις, πρωτότυπες στήλες, celebrities της εγχώριας και της διεθνούς showbiz, κοσμικά event και δημοσιογραφικά αφιερώματα.

Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας μιλούν για την εκπομπή «Αταίριαστοι» και την ανδρική φιλία. Σχολιάζουν την επιλογή των πολιτικών αρχηγών να δώσουν περισσότερες συνεντεύξεις σε ψυχαγωγικές εκπομπές στην προεκλογική περίοδο και αποκαλύπτουν το παρασκήνιο πίσω από την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη στην εκπομπή τους που προκάλεσε χαμό στο τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΪ.

 

Η Κατερίνα Καραβάτου παραδίδει μαθήματα τηλεόρασης στη Βάσω από το πλατό του «My Style Rocks» και ο Χάρης Χριστόπουλος με τη σύζυγό του Ανίτα Μπραντ μιλούν για την οικογένειά τους, τις διαφωνίες τους και τους δυο υπέροχους γιους τους.

Η Βάσω περνά το Σάββατο της παίζοντας bowling με τον πρώην τηλεοπτικό της σύζυγο, Κωνσταντίνο Γαβαλά και συζητούν για το σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του και τον τρόπο που αυτό επηρέασε τη σχέση του με το γιο του.

Η Τάμτα σχολιάζει τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις της, οι ηθοποιοί της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» παραδέχονται πως έχουν ψάξει το κινητό των συντρόφων τους και η Μάγκυ Ταμπακάκη φτιάχνει τραγανή πατσαβουρόπιτα με φέτα.

 

Αυτή η εκπομπή δεν θα θέλεις να πάει σε break!

 

The Break

Κάθε Σάββατο στις 15:50 στο ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!