TV BITS

I am a celebrity: Αποχώρησε ο Τρύφωνας Σαμαράς και απογοητεύτηκε

Σε μια σειρά από... ακραίες αλλά απολαυστικές δοκιμασίες υποβλήθηκαν οι διασημότητες του I am a celebrity:Get me out of here, στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 2/11 στο ΣΙΓΜΑ και στο ΣΚΑΙ και στο φινάλε κάποιος έπρεπε να αποχωρήσει.

Σε μία εξ αυτών, δε, τρεις διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν στον τάκο και τα έδωσαν όλα για να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Τάσο Ξιαρχό, τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Αγγελική Ηλιάδη. Ένας, λοιπόν, θα έπρεπε στο τέλος της νέας δοκιμασίας να αποχωρήσει από το Celebrity και να επιστρέψει πίσω στα πάτρια εδάφη με την επόμενη πτήση.

Η πλήρης έλευση διαφόρων λογής ζώων και τρωκτικών, όμως, κάθε άλλο παρά ευχάριστη και δη ανεκτή ήταν για τον δημοφιλή κομμωτή ο οποίος δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της δοκιμασίας αυτής. «I’ m a celebrity, get me out of here» δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς για να αποχωρήσει τότε από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Είμαστε πραγματικά μια γροθιά εγώ, ο Τάσος και η Emilia οπότε χαίρομαι που είμαστε ακόμα όλοι στο παιχνίδι. Ο Τρύφωνας στεναχωρήθηκε και απογοητεύθηκε, περίμενε να μπει κάποιος για να τον σώσει» ομολόγησε, λίγο αργότερα, η Αγγελική Ηλιάδη

Δείτε ΕΔΩ ένα σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!