TV BITS

Μονομάχος: Μετά το θρίαμβο της Τζένης ο Ζαχαρίας δοκιμάζει τις δυνάμεις του

Ένα επεισόδιο γεμάτο αγωνία παρακολουθήσαμε την Παρασκευή 27/10 στον «Μονομάχο» με τον Χρήστο Φερεντίνο, που για ακόμα μία φορά μοίρασε πολλά χρήματα!

Η Τζένη Σαράντη που είναι επιμελήτρια βιβλίων στην Ακαδημία Αθηνών ενώ παράλληλα συνεργάζεται με πολλούς εκδοτικούς οίκους, επιβεβαίωσε με τον πιο ωραίο τρόπο τον χαρακτηρισμό «θηρίο γνώσης», που της έδωσε ο Χρήστος Φερεντίνος. Απάντησε σωστά στις ερωτήσεις, εξόντωσε και τους 100 αντιπάλους της και αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια, με 14.078 ευρώ!

 

Η ίδια έγραψε το δικό της happy end κερδίζοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το παιχνίδι είναι πολύ έξυπνα δομημένο, με τις παραμέτρους που έχουν βάλει αυτοί που το έφτιαξαν, με την επιλογή των κατηγοριών,  πόσο γενικές ή παραπλανητικές είναι».

 

Δείτε το απόσπασμα με την ερώτηση που χάρισε 14.078 ευρώ στη σημερινή Μονομάχο:

https://youtu.be/AtRU-JNAr2Y

 

Δηλώστε συμμετοχή:

https://monomaxos.skaitv.gr/

 

Ο νέος παίκτης

Σήμερα ο Χρήστος Φερεντίνος μας υποδέχεται για ακόμα μία εβδομάδα στο απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, έτοιμος να φρεσκάρει τις γνώσεις μας και να μοιράσει πολλά χρήματα! Πόσοι υποψήφιοι Μονομάχοι θα εξοντώσουν τους αντιπάλους τους, διεκδικώντας έως 100.000 ευρώ;

 

Ο Ζαχαρίας Κατσάς κατάφερε στο προηγούμενο παιχνίδι να εξοντώσει 92 αντιπάλους σε μόλις 6 ερωτήσεις. Σήμερα λοιπόν, ξεκινάει καλά αλλά σε μία ερώτηση τα βρίσκει σκούρα και αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει τις δύο βοήθειες που του έχουν απομείνει προκειμένου να... επιβιώσει από τους δυο αντιπάλους του. Θα τα καταφέρει;

 

Δείτε το trailer:

https://www.facebook.com/sigmatvcy/videos/868172781685844

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!