TV BITS

My Style Rocks: Η Μορτασία ήταν η νικήτρια του χθεσινού Gala με θέμα το γάμο

Ένα συγκινητικό My Style Rocks παρακολουθήσαμε σήμερα Τετάρτη 4/10, όπου οι διαγωνιζόμενες ντύθηκαν νύφες για τις ανάγκες του Gala έχοντας στο πλευρό τους ένα διαφορετικό συνοδό που συνδεόταν με το concept που παρουσίαζε η κάθε μία.

Έτσι, η Απολλεών έζησε ένα δεύτερο γάμο με τον σύζυγό της  Στέφανο και συγκίνησε τις συμπαίκτριές της. Η Ντένη αποφάσισε να παντρευτεί το γιο μιας… φίλης της φέρνοντας για μία ακόμα φορά ένα concept που έφερε γέλιο στο πλατό. Η Γεωργία είχε στο πλευρό της, ως παρανυφάκι την κόρη της, που είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή της. Η Χριστίνα αποφάσισε να κάνει το γάμο της, ένα πάρτι στο Άμστερνταμ. Η Ελεάννα εμφανίστηκε με τον σύντροφό της, Παύλο, κάνοντας μια διαφορετική πρόβα… γάμου. Η Αμάντα επέλεξε να φορέσει μαύρο νυφικό αφού παντρεύεται στη Μεγάλη Βρετανία, παρά τη θέλησή της! Η Μορτασία φόρεσε ένα ιδιαίτερο νυφικό και περπάτησε στην πασαρέλα στο πλευρό του συντρόφου της Κωνσταντίνου, έτοιμοι για τον alternative γάμο τους. Η Διονυσία έφτασε συνοδευόμενη από μια φίλη της και παλαιότερη διαγωνιζόμενη, τη Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία ζήτησε συγγνώμη από τον Στέλιο Κουδουνάρη για τις όποιες προστριβές είχαν στο παρελθόν κατά τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό. Η Ιφιγένεια ετοίμασε ένα γάμο στο Κατάρ όμως το νυφικό της ήταν σε… μεγαλύτερο νούμερο. Για το γάμο τους στην Κρήτη ετοιμάστηκαν η Χριστιάννα με τον σύντροφό της Ζώη, κερδίζοντας τις θετικές εντυπώσεις όλων.

 

Στο τέλος του επεισοδίου νικήτρια αναδείχθηκε η Μορτασία .

Υποψήφιες προς αποχώρηση βρέθηκαν η Αμάντα, η Ντένη και η Ιφιγένεια με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες να σώζουν την Αμάντα. 

Όταν τα δύο κορίτσια βρέθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε τη σωτήρια ψήφο της στην Ιφιγένεια, ο Δημήτρης Σκουλός στήριξε την Ντένη ενώ πριν ανακοινώσει την απόφασή του ο Στέλιος Κουδουνάρης η ίδια η Ιφιγένεια δήλωσε πως θεωρεί ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο διαγωνισμό. Ο Στέλιος Κουδουνάρης έδειξε να συμφωνεί σώζοντας την Ντένη. Οι διαγωνιζόμενες έκλεισαν στην αγκαλιά τους την Ιφιγένεια και την αποχαιρέτισαν από το My Style Rocks.

 

MY STYLΕ ROCKS!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 15:20 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!