TV BITS

Φαίη Σκορδά σε Πάνο Μουζουράκη: «Ξεφτίλισέ με κι άλλο» [βίντεο]

Πρεμιέρα έκανε σήμερα Δευτέρα 11/9 η νέα ψυχαγωγική εκπομπή Fay's Time με τη Φαίη Σκορδά να μας παρουσιάζει τους νέους συνεργάτες της και να προβάλει στον αέρα της εκπομπής και μια αποκλειστική και εφ όλης της ύλης συνέντευξη, που της παραχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης, εν όψει και της συναυλίας - παράστασης, που ετοιμάζει στο Βεάκειο, μαζί με τη φετινή νικήτρια του The Voice of Greece.

Η Φαίη Σκορδά φορώντας ένα ασπρόμαυρο σύνολο καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό και αναφέρθηκε αρχικά στις αλλαγές της εκπομπής, την ώρα προβολής και τον τίτλο, όμως το σκηνικό παρέμεινε ίδιο.

«Πλησιάζω την κάμερα γιατί θέλω να σας κάνω μία αγκαλιά. Ένα δύσκολο καλοκαίρι, μία δύσκολη εβδομάδα. Εμείς είμαστε εδώ μία συντροφιά με μία νέα ομάδα. Καλή σεζόν να έχουμε…» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Η σκέψη, η καρδιά, η ψυχή μας, η αγάπη μας, η προσευχή μας παρ’ ότι είμαστε εδώ είναι στους ανθρώπους στο Θεσσαλικό κάμπο. Είναι οι εικόνες, το πένθος, είναι οι άνθρωποι που χάσαμε, οι καταστροφές, τα ζώα που χάθηκαν, η επόμενη μέρα όλα αυτά που πρέπει να αντιμετωοπίσουμε. Πώς μπορείς να συνεχίσεις; Ξυπνάμε πια με αγωνία, με τρόμο και με φόβο πια αλλά συνεχίζουμε όμως…»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι μια πρεμιέρα που πρώτη φορά δεν έχω άγχος. Δεν έχω άγχος γιατί είναι λίγο το προσωπικό μου μπροστά σε όλο αυτό που συμβαίνει. Το άγχος και η αγωνία μου όλες αυτές τις ημέρες έχει να κάνει με όλο αυτό που συμβαίνει…».

Στη συνέχεια καλωσόρισε τους συνεργάτες της, την αρχισυντάκτριά της Αγγελική Γιαννακοπούλου, τον Άγγελο Βουράκη, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Μαρία Φραγκάκη, τη Μάρτζυ Λαζάρου και τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη.

 

Λίγο πριν από το φινάλε της εκπομπής είδαμε και τη συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για όλα, τη σύζυγό του και την εγκυμοσύνη της, την Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο, αλλά και πολλά άλλα.

Η συνέντευξη έκλεισε με τον παρακάτω διάλογο…

Π.Μ.: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την υπέροχη συζήτηση. Είσαι ένα υπέροχο και λαμπερό πλάσμα. Αυτό το χαμόγελό σου, αν και ξεκίνησες σήμερα ένα βαρύ καλοκαίρι το οποίο μας ήρθες εδώ…

Φ.ΣΚ.: Ξεφτίλισέ με κι άλλο! Ότι ήρθα κομμάτια… Δεν αντέχω…

Π.Μ.: Εσύ ήρθες με την παραδοχή ότι  έφαγες «ξύλο».

Φ.ΣΚ.: Τι να κάνω; Αφού είμαι κουρασμένη, αισθάνομαι έτσι. Ήταν ένα τέτοιο καλοκαίρι, σωματικά και ψυχολογικά, για πολλούς λόγους.

Π.Μ.: Αυτή τη στιγμή έχεις ένα πολύ ωραίο χαμόγελο, που λάμπει από ειλικρίνεια και πολύ χαίρομαι που αυτή η συζήτηση μπόρεσε και έφερε και σε εσένα λίγη χαρά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!