TV BITS

Ήρθε και Έδεσε: Ο Κατσούλης μίλησε για τον Τριαντάφυλλο και τον Μάριο

Ο Σάκης Κατσούλης φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης, 13 Ιουλίου στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” του ΣΙΓΜΑ με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού και μεταξύ άλλων κλήθηκε να αποκαλύψει πως θα αξιοποιήσει το μεγάλο χρηματικό ποσό που κέρδισε από το “Survivor All Star” τόσο από την 6μηνη παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο όσο και από τη νίκη του. 

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας αποκάλυψε πως είναι στις σκέψεις του να συνεργαστεί με τον Μάριο Πρίαμο τον οποίο εκτιμά και θαυμάζει απεριόριστα σε κάτι επιχειρηματικό. 

“Μου έλειψαν πάρα πολύ, πρώτα η οικογένειά μου και αμέσως μετά οι επιχειρήσεις μου. Σίγουρα θα κάνω κάποιες επενδυτικές κινήσεις βελτιώνοντας τις υπηρεσίες που παρέχονται σε αυτά τα μαγαζιά. Ετοιμάζω και κάτι καινούργιο. Συζητάω και με Μάριο Πρίαμο. Σκεφτόμαστε κάποια πράγματα, μου αρέσει πολύ η Κύπρος. Μακάρι να παν όλα καλά”, αποκάλυψε.

 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Η απάντηση του Σάκη Κατσούλη για τον Τριαντάφυλλο

Επίσης ο νικητής του Survivor All Star απάντησε πρώτη φορά για την σχέση του με τον Τριαντάφυλλο και σε όλα όσα του έχει προσάψει ο τραγουδιστής.

«Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Όλοι αυτό μου λένε “Γιατί ρε συ ο Τριαντάφυλλος;” Με μία πικρία με μία στεναχώρια. Όλοι έχουν στεναχωρηθεί. Δεν είναι μόνο το Survivor του 2021 και η σχέση που βγάλαμε από όλο αυτό. Η φιλία μας κράτησε και μετά από το παιχνίδι. Ήταν πραγματική φιλία, ερχόταν στο σπίτι με την οικογένειά μου, περάσαμε ωραίες στιγμές. Με τον γιο του είχα ιδιαίτερη σχέση με τη γυναίκα του. Όπου ξεκινούσε να κάνει κάποιο live ήμουν εκεί.

Στο καινούριο μαγαζί που άνοιξα ήταν ο πρώτος που έφερα. Δεν είχα δώσει κάποιο δικαίωμα, δεν είχα κάνει κάτι ποτέ στον Τριαντάφυλλο. Δεν τα έχω δει δεν έχω προλάβει, αν ο μόνος λόγος ήταν η παρέα μου με τον Κόρο δε νομίζω ότι ήταν κατακριτέο κάτι τέτοιο. Δεν είμαστε παιδάκια είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, θα έπρεπε να περιμένει να γυρίσω να του εξηγήσω. Η Μαριαλένα μου είπε ότι προσπάθησε να έχει μια επικοινωνία μαζί της. Έχω κι εγώ μια πικρία. Να με πάρει να μου πει τι; Με βλέπετε λίγο σαστισμένο και παθητικό στη συνομιλία γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να έχει συμβεί με τον Τριαντάφυλλο και να μιλάει έτσι για μένα», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!