TV BITS

Survivor: Εκτός Ημιτελικού η Στέλλα Ανδρεάδου - Αποχώρησε λίγο πριν το φινάλε

Σάκης, Μαριαλένα, Μάριος, Στέλλα και Νίκος, αφού πέρασαν πρώτα από τα «Παιχνίδια της Καραϊβικής» για να χαλαρώσουν, έδωσαν στη συνέχεια τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να διασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι και την πρόκριση στον Ημιτελικό.

Η Μαριαλένα έμεινε γρήγορα εκτός κούρσας, αφού ξέμεινε από ζωές σχετικά νωρίς. Ακολούθησαν ο Νίκος Μπάρτζης και η Στέλλα Ανδρεάδου, κάνοντας τη διεκδίκηση της ατομικής ασυλίας καθαρά ανδρική υπόθεση.

Τελικά, ο Σάκης Κατσούλης εξασφάλισε για ακόμη μια φορά το τοτέμ του Survivor, με σκορ 5-0 απέναντι στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και οι παίκτες αποχαιρέτησαν συγκινημένοι τον στίβο μάχης οριστικά.

Στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους πως ο Σάκης Κατσούλης έχει ήδη εξασφαλίσει μία θέση στον Ημιτελικό στο Γαλάτσι, αφού αναδείχθηκε MVP στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Ακολούθησε η ψηφοφορία των πέντε παικτών, από την οποία προέκυψαν τα ονόματα του Μάριου και της Στέλλας, που συμπλήρωσαν την τριπλέτα των υποψηφίων μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη. Τελικά, τον Άγιο Δομίνικο αποχαιρέτησε η Στέλλα Ανδρεάδου, μία μόλις ανάσα πριν τον Ημιτελικό του Survivor.

Η ίδια μίλησε για το πως αισθάνεται και είπε ποιον θα ήθελε να δει νικητή

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!