TV BITS

Πρωινό Μας: Η Σταυρούλα αποκάλυψε πως συνάντησε χθες τον Βασάλο

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωινό Μας και μίλησε για το Survivor All Star, τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και αποκάλυψε ότι συναντήθηκαν χθες Τρίτη 4 Ιουλίου

Αρχικά σχολίασε: «Δεν υπάρχει τίποτα με αυτό τον άνθρωπο. Ήμασταν δυο εβδομάδες στην ομάδα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Στήριζα όποιος ήταν συμπαίκτης μου. Ακόμη και την Μαριαλένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο στήθηκε αυτό το πράγμα. Πήγα τουαλέτα και όταν γύρισα τον είδα μπροστά μου, είχαμε πάει την ίδια ώρα. Και ξαφνικά έμαθα ότι είχε πει η Μελίνα ότι πήγαμε μαζί τουαλέτα. Έχω εγώ μια συζήτηση με εσένα γιατί να έχω κάτι παραπάνω με εσένα, δεν καταλαβαίνω…».

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ πως κάποιους τους ενοχλούσε που μιλούσαμε στο παιχνίδι και κάναμε παρέα. Δεν μπήκα στο Survivor για να κάνω σχέση. Οι συνθήκες δεν βοηθάνε να ερωτευτείς».

Και τόνισε ότι δεν έχει τίποτα με τον Βασάλο και αποκάλυψε ότι συναντήθηκαν χθες βράδυ και ήταν και άλλοι παίκτες από το survivor all star.

Για τον Νίκο Μπάρτζη, είπε: «Με τον Νίκο όταν μας φώναξαν στις ομάδες, όταν εγώ πήγα μετά στην Μπλε ομάδα, στην αρχή ήταν λίγο περίεργος. Ξέκοψε λίγο και όταν πήγα εκεί δεν με πλησίασε ποτέ ή να μου πει κάτι. Δεν έκατσα πολύ να ασχοληθώ. Μετά έκανε πράγματα που δεν μου άρεσε. Δεν έχει τον τρόπο να εκφραστεί σωστά, δεν είναι κακό παιδί. Απλά όταν πήγε στην Μπλε, δεν είχα την αποδοχή που ήθελα. Μετά για κάποιο λόγο μου την έλεγε...»

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!