TV BITS

Survivor: Οι αθλητικές γνώσεις του Σάκη και ο Μάριος σε mode...Κατσαούνη

Ημέρα χαλάρωσης ήταν η χθεσινή για τους πέντε διαγωνιζόμενους του Survivor All Star. Μία εβδομάδα πριν τον μεγάλο Τελικό, Σάκης, Μαριαλένα, Στέλλα, Μάριος και Νίκος δεν είχαν να περάσουν από κάποιον απαιτητικό στίβο μάχης, διεκδικώντας την ασυλία και την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Αντιθέτως, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός στην έναρξη του επεισοδίου, οι πέντε Survivors διαγωνίστηκαν στα γνωστά «Παιχνίδια της Καραϊβικής» και για παραπάνω από τρεις ώρες απάντησαν σε ερωτήσεις γνώσεων, επιδόθηκαν σε περίεργα παιχνίδια δεξιοτήτων και κλήθηκαν να αναγνωρίσουν αντικείμενα μέσω των αισθήσεων.


Από τα highlights του αποψινού Survivor All Star ήταν όταν ο Σάκης Κατσούλης, σε ερώτηση για τραγουδιστές που έχουν περάσει από τον Άγιο Δομίνικο, ξέχασε να αναφέρει τον Ηλία Μπόγδανο, ενώ η Μαριαλένα έχασε το… μέτρημα στις «Αποχρώσεις του Γκρι», απαντώντας πως ήταν 9 και όχι 50.
 

Σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ερώτηση για τον Γιώργο Λιανό ο Σάκης Κατσούλης απάντησε λάθος και προκάλεσε την έντονη αντίδραση των υπολοίπων. Ο Σάκης δεν ήξερε πόσες φορές έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης ο μπασκετικός Παναθηναϊκός. «Εξάστερος αγόρι μου!»

Απ' ό,τι φάνηκε το μπάσκετ δεν είναι το αγαπημένο άθλημα του παίκτη. Μια και ο ίδιος έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής εύκολα θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι θα κέρδιζε σε ερωτήσεις με θέμα το δικό του άθλημα, αλλά δεν...

Αδύναμος σε ό,τι αφορά ποδοσφαιρικές γνώσεις φάνηκε και ο Μάριος, ο οποίος ξέχασε μια ντουζίνα Πρωταθλήματα του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος λίγο αργότερα σε διαφορετικό παιχνίδι βρέθηκε με ένα γυναικείο εσώρουχο στο στόμα. Παρά το ότι δεν μπορούσε να δει αναγνώρισε γρήγορα το αντικείμενο. 

Ο Νίκος Μπάρτζης από την άλλη παιδεύτηκε αρκετά μέχρι να καταλάβει τι κρατούσε, και όταν κατάλαβε δεν ήταν καθόλου χαρούμενος που το βρήκε. 

Στο τελευταίο παιχνίδι οι δύο παίκτες, Μάριος και Νίκος, έπρεπε να συνεργαστούν για να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη. Ωστόσο ο Μάριος φαίνεται να δυσκολεύεται στο παιχνίδι Πες το αλλιώς όσο σε κανένα άλλο. 

Ο Κύπριος μάς έφερε στο μυαλό μοναδικές στιγμές από τον περσινό κύκλο του ριάλιτι, εκεί που ο Γιώργος Κατσαούνης έμελλε να αφήσει το στίγμα του ανεξίτηλο στο ίδιο παιχνίδι. 

Δείτε ΕΔΩ τα όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι ερωτήσεων
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!