TV BITS

Survivor: Δεν λέει να χάσει ο Σάκης - Υποψήφιος ο Μπάρτζης

Όχι μία αλλά… δύο αποχωρήσεις θα έχουμε αυτή την εβδομάδα από το Survivor All Star, όπως είχε τονίσει και στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός. Κάτι που γίνεται προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία ροής του παιχνιδιού μέχρι την επερχόμενη αυλαία με την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή στην Αθήνα.

Μια ακόμα ασυλία κατάφερε να εξασφαλίσει ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor All Star. Ο παίκτης ήταν ο καλύτερος σε έναν ακόμη αγώνα, και με μόνο εμπόδιο την επίμονη Στέλλα Ανδρεάδου, κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης.


Η Στέλλα ήταν για ακόμα έναν αγώνα εξαιρετική, και γι'αυτό ο Σάκης δεν θα μπορούσε να την αδικήσει όπως είχε κάνει η Μαριαλένα στο παρελθόν, και την διάλεξε να μοιραστεί μαζί του το έπαθλο. 


Στο Συμβούλιο που ακολούθησε η στάση της Σταυρούλας μονοπώλησε για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον, με την παίκτρια να ξεσπά σε κλάματα και να νιώθει όπως είπε ότι πνίγεται. 


Όπως έγινε και στις προηγούμενες διαδικασίες, ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αυτός που ψηφίστηκε και βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο ίδιος σχολίασε το γεγονός πως βγήκε στον τάκο

 

Ωστόσο η Σταυρούλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα είναι η επόμενη επιλογή, και οι δυο τους θα είναι και πάλι υποψήφιοι. 

 

Ο δε Σάκης ανέλυσε όλη τη στρατηγική των συμπαικτών του

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!