TV BITS

Πρωινό Μας: Οι Σκορδά και Βαμβακούση έστησαν απίστευτη φάρσα στο... Ντάνο

Η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε σήμερα Δευτέρα 19/6 στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Μας, το θρυλικό "Ντάνο", τον πρώην νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, μαζί με τη σύντροφό του και επίσης πρώην παίκτρια του Survivor Δήμητρα Βαμβακούση, αλλά στα παρασκήνια της εκπομπής, η Φαίη με συνεργό τη Δήμητρα είχαν στήσει μια απίστευτη φάρσα στο Γιώργο.

Το ζευγάρι, μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του και ανέφερε και πως έγινε η γνωριμία του, με τη Δήμητρα να τονίζει πως δεν είχε δει το Γιώργο στο Survivor γιατί τότε η ίδια ζούσε στο εξωτερικό.

 

Ο δε Γιώργος Αγγελόπουλος, είπε, μεταξύ άλλων, πως έχει δεχτεί πάρα πολλές επαγγελματικές προτάσεις στις οποίες έχει πει "όχι" και πως ο ίδιος επιλέγει να δίνει προτεραιότητα στην υποκριτική.

Οι δυο τους μίλησαν για τη συμμετοχή τους σε διαφήμιση εταιρείας και την «επικινδυνότητα» του εγχειρήματος, καθώς η διαφήμιση θυμίζει λίγο... James Bond, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν σαν μια μικρή ταινία, έχοντας αποκτήσει αρκετές εκδορές στο σώμα μας». Όσον αφορά στη γνωριμία τους, η Δήμητρα Βαμβακούση αποκάλυψε ότι ο λόγος της γνωριμίας τους ήταν ο π. Δημήτριος, ο οποίος λειτουργούσε στον Λυκαβηττό. «Πρόκειται για έναν ιερέα, που απλά βοηθά κόσμο», είπε. «Είναι ο κοινός μας πνευματικός και αυτός μας έφερε κοντά», επισήμανε με τη σειρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Η περιπέτεια που είχε ο συγκεκριμένος ιερέας στάθηκε η αφορμή της γνωριμίας μας, στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε και οι δύο. Θίγεται και προσβάλλεται ένας άνθρωπος χωρίς να γνωρίζουμε το γιατί», υπογράμμισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. 


Στο φινάλε της κοινή εμφάνισης του ζεύγους, αποκαλύφθηκε και μια φάρσα που είχε στηθεί στα παρασκήνια με θύμα το Γιώργο.


Συγκεκριμένα, η Δήμητρα, είχε συμφωνήσει με τη Φαίη και συνεργάτη της εκπομπής της, να στήσουν μεγάλο καβγά.


Η Δήμητρα δήλωσε πως δεν θέλει να μιλήσει για την προσωπική ζωή της και τη σχέση της με το Γιώργο και η επιμονή της Φαίης την έκανε δήθεν... έξαλλη και τότε η Δήμητρα πήρε τα πράγματά της και έφυγε από το στούντιο αρνούμενη να εμφανιστεί στην εκπομπή!


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αν και διατήρησε την ψυχραιμία του, παρακολουθούσε εμβρόντητος τον καβγά της Δήμητρας και της Φαίης και στο τέλος ακούγεται να λέει στη Σκορδά: «και εσύ τί επιμένεις αφού δεν θέλει...» και μετά κατάλαβε πως είχε πέσει θύμα φάρσας.


Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο
 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!