TV BITS

Survivor: Η Μελίνα βγήκε στον τάκο και ο Βασάλος κοντράρει τη Μαριαλένα

Την περασμένη εβδομάδα, ο Βασάλος βρέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση και μπορεί τελικά αυτός που έφυγε να ήταν ο Ασημακόπουλος από τους Μπλε, αλλά στην κόκκινη ομάδα, η υποψηφιότητα Βασάλου έχει προκαλέσει μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο, τη Μαριαλένα και τη Μελίνα.

Ο Βασάλος, συνεχίζει να θεωρεί πως η Μαριαλένα, που τη θεωρούσε φίλη του, τον... πρόδωσε ψηφίζοντας τον ίδιο και όχι τη Μελίνα και έτσι στον πρώτο αγώνα ασυλίας αυτής της εβδομάδας, που είδαμε το βράδυ της Κυριακής 11/6 οι Κόκκινοι ήθελαν διακαώς να πάρουν τη νίκη, καθώς ήταν βέβαιο πως στο συμβούλιο θα γίνονταν εκ νέου χαμός ανάμεσα στους Βασάλο και Ρουμελιώτη, αλλά και τη Μελίνα που στο χθεσινό επεισόδιο άφηνε αιχμές για τη στάση του Βασάλου

«Ο Κωνσταντίνος ήταν με τους μπλε για άλλη μια φορά. Ανοίξαμε μια συζήτηση με τα παιδιά λέγοντας πως αυτό το πράγμα, ειδικά εμένα, με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Αυτή η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς από τότε που τον ψήφισα στην ουσία, που έχει απομακρυνθεί από εμάς, με έχει στεναχωρήσει και με έχει προβληματίσει» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η 27χρονη γυμνάστρια. 

Στην πορεία του επεισοδίου, δε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε σε δεύτερο χρόνο στην κάμερα μιας και αντιλήφθηκε το κλίμα που υπήρχε για εκείνον. «Τι σας ενοχλεί τι κάνω εγώ; Κάνω ότι γουστάρω! Μιλάω με τον καθένα, μιλάω με όποιον θέλω! Ότι και να έχει γίνει σε αυτό το παιχνίδι εδώ και πέντε μήνες πάντα μίλαγα με όλους» δήλωσε, εμφανώς εκνευρισμένος, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.


Όμως δεν τα κατάφεραν και τη νίκη πήραν χθες οι Μπλε, με τη Σταυρούλα να κερδίζει τη Μαριαλένα και να χαρίζει τον τελικό πόντο στην ομάδα της

 

Έτσι, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έδειξε για μια ακόμα φορά την κάλπη στον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Μελίνα Μεταξά, τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το αποτέλεσμα όμως που προέκυψε από αυτή την ψηφοφορία εξέπληξε σίγουρα το τηλεοπτικό κοινό και ενδεχομένως τους ίδιους τους Κόκκινους. Η Μελίνα Μεταξά είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα όσο και αν… η ροή του επεισοδίου έδειχνε την ζυγαριά να γέρνει προς τον όμορφο personal trainer!

«Εφόσον σήμερα δεν έφερα καμία νίκη στην ομάδα, ο Κωνσταντίνος είχε μια πολύ καλή εβδομάδα αγωνιστικά, δέχομαι το αποτέλεσμα και είναι κάτι που το περίμενα. Δεν ξαφνιάστηκα» δήλωσε η Κύπρια παίκτρια των Κόκκινων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της.

Βέβαια μολονότι ο Βασάλος δεν βγήκε στον τάκο ξέσπασε νέος καβγάς με τη Μαριαλένα.

 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!