TV BITS

Ο Μαρτίκας αποκάλυψε τί θα κάνει στις δημοτικές εκλογές [βίντεο]

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης 8/6 ο Σπύρος Μαρτίκας και ο φαρμακοποιός, που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor All Star αποκάλυψε τί αποφάσισε να κάνει τελικά στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στην Ελλάδα, αφού πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης είχε πει πως ήθελε να είναι υποψήφιος στο Δήμο Κερατσινίου. Παράλληλα αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν μεταξύ του και των συμπαικτών του, Ασημίνας Χατζηανδρέου, Αφροδίτης Σκαφίδα και Ηλία Γκότση.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ξεκαθάρισε όλα όσα ακούγονται περί υποψηφιότητάς του στον Δήμο Κερατσινίου λέγοντας:

«Χθες το βράδυ είχα μια πολύωρη συζήτηση, πολύ ουσιαστική συζήτηση για τον δήμο του Κερατσινίου. Αλλάζει η πόλη μας. Εκσυγχρονίζεται η πόλη μας -δεσμεύσεις και υποσχέσεις που δεν αθετηθούν σε καμία περίπτωση.

Δεν θα κατέβω εγώ. Αλλά η δέσμευση αυτή είναι τόσο ουσιαστική που ο συγκεκριμένος άνθρωπος που θα αναλάβει την ευθύνη θα αλλάξει επιτέλους την πόλη μας.

Θα είμαι πλάι σε αυτόν τον άνθρωπο. Θα τον στηρίξω πολύ δυνατά. Δεν θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τον δήμο Κερατσινίου αλλά είμαι ενεργά προσκείμενος στον δήμο με τεράστια δράση εδώ και πολλά χρόνια και ειδικά τώρα σε αυτόν τον δήμο που έχει υποβαθμιστεί, που έχει υποτιμηθεί. Είναι ο τρίτος μεγαλύτερος δήμος στην Αττική και έχει υποστεί τη μεγαλύτερη υποβάθμιση» είπε ο τέως παίκτης του «Survivor All Star».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Μια ακόμα αποκάλυψη που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας αφορά την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη χρήση κινητού απο λόκαλ και μάλιστα ήρθε σε αντιπαράθεση με το Νικο Παρτσώλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Παρτσώλης ρώτησε τον Σπύρο Μαρτίκα για την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το ριάλιτι επιβίωσης, όταν η ίδια πιάστηκε από την παραγωγή με κινητό.

Ο Σπύρος διέψευσε ότι η παίκτρια είχε κινητό, με τον Νίκο Παρτσώλη να του απαντά: Δεν είναι ριάλιτι εδώ είναι συνέντευξη αν θες Σπύρο μου να τηρούμε αυτούς τους κανόνες. Σε άκουσα λοιπόν να λες ότι το μεγαλύτερο ψέμα του Νίκου Μπάρτζη είναι ότι η Ασημίνα δεν κράτησε ποτέ κινητό. Με έκπληξη λοιπόν σε ακούμε όλοι εδώ που είμαστε 20 άνθρωποι να λες ένα τέτοιο ψέμα, γιατί μπροστά σε αυτούς τους 20 ανθρώπους η Ασημίνα παραδέχτηκε ότι κράτησε κινητό. Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί να βγεις και να πεις ένα τέτοιο ψέμα δημόσια».

Σύμφωνα με τον Σπύρο, η Ασημίνα χρησιμοποίησε κινητό απο κάτοικο του νησιού για να φάει φαγητό.

Επίσης, ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Ηλία Γκότση. Αποκάλυψε πως υπήρξαν ορισμένες διαφωνίες και τάσεις εντάσεων μεταξύ τους

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!