TV BITS

Πρωινό Μας: Η Γραμμέλη χθες λιποθύμησε on air αλλά λέει πως είναι καλά

Σοκ έπαθε χθες η Φαίη Σκορδά, όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής Πρωινό Μας, η ίδια, αλλά και οι συνεργάτες της στο πάνελ, είδαν την Αφροδίτη Γραμμέλη να χάνει τις αισθήσεις της.

Η παρουσιάστρια, χθες Τρίτη 6/6 προσπάθησε να χειριστεί με ψυχραιμία το συμβάν, παρά το σοκ που υπέστη και φρόντισε να στρέψει την κάμερα μακριά από την Αφροδίτη.


Σήμερα, Τετάρτη 7/6 η Φαίη άνοιξε την εκπομπή της αναφερόμενη στην υγεία της Αφροδίτης Γραμμέλη.

«Γνωρίζω ότι κι εσείς ανησυχήσατε πολύ. Περαστικά Αφροδίτη μας, είναι καλά, ξεκουράζεται παρότι σκέφτεται σύντομα να επιστρέψει. Είναι μια χαρά κι αν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί της αν έχει όρεξη, την σκεπτόμαστε και την αγαπάμε πάρα πολύ. Σε μένα ήρθαν άπειρα μηνύματα από δημοσιογράφους και γνωστούς.

Εμένα δεν μου έχει ξανατύχει, είναι ανθρώπινο όμως. Θεώρησα σωστό να πάρω την κάμερα από την Αφροδίτη και να πάω το πλάνο στην κουζίνα. Το θέμα είναι ότι όλα είναι καλά.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν θα ήθελα να φανεί καθόλου η Αφροδίτη» είπε η παρουσιάστρια και στην πορεία και η ίδια η Αφροδίτη βγήκε στον αέρα σε τηλεφωνική σύνδεση από το σπίτι της όπου αναπαύεται.

«Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου. Είμαι λίγο ταλαιπωρημένη αλλά είμαι καλά. Δεν έχω το κουράγιο να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο για το ενδιαφέρον του» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!