TV BITS

Survivor: Η Στέλλα ξεσπαθώνει κατά της Μαριαλένας για την ψήφο στο Βασάλο

Η ψήφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον Κωνσταντίνο Βασάλο,  στην κόκκινη κάλπη μετά την ήττα της ομάδας, στον πρώτο αγώνα ασυλίας, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με πολλούς πλέον να μιλούν για "λυκοφιλία". 

Ο ίδιος ο Βασάλος στο χθεσινό συμβούλιο δεν μάσησε τα λόγια του, ενώ νωρίτερα, είδαμε πως και οι Μπλε σχολίασαν αρνητικά την στάση της Μαριαλένας.

Ειδικά η Στέλλα Ανδρεάδου φρόντισε να κάνει πολύ αιχμηρά σχόλια κατά της συμπαίκτριάς της, για την επιλογή της να ψηφίσει τον συγκεκριμένο παίκτη.

«Για να σώσει τον κ…λο της – συγγνώμη για την έκφραση – η Μαριαλένα ψήφισε τον Κωνσταντίνο», δηλώνει χαρακτηριστικά η παίκτρια της Μπλε Ομάδας, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να συμπληρώνει: «Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα στην Κόκκινη ομάδα, υπάρχει ένα χάσμα που ανοίγει. Δεν είναι πλέον η οικογένεια που ήταν, νομίζω ότι η φούσκα έσκασε».

Από την άλλη πλευρά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη στάση της πρώτης απέναντι στον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και την πρόθεσή της να τον ψηφίσει στο τελευταίο Συμβούλιο του Survivor, επισημαίνοντας ότι τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό ο ίδιος έχει απομακρυνθεί από την ομάδα.

«Ο Κωνσταντίνος μάλλον ξεχνάει πάρα πολύ εύκολα. Πριν από λίγες εβδομάδες, βγήκα εγώ η κακιά και τον υπερασπίστηκα απέναντι στη Μελίνα που τον έβγαλε υποψήφιο για μία ψήφο, και είπα ότι είναι άδικο», σχολιάζει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε ιδιωτική της συζήτηση με τον Σάκη Κατσούλη.

Δείτε εδώ τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!