TV BITS

Survivor: Μια ερώτηση περί... singles έφερε σε αμηχανία τους Βασάλο & Σταυρούλα

Εδώ και αρκετό καιρό, κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που λέγεται πως χώρισε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που πήρε διαζύγιο λίγο πριν μπει στο Survivor All Star, έχουν έρθει πολύ... κοντά στον Άγιο Δομίνικο και στο χθεσινό επεισόδιο οι δυο τους δέχτηκαν μια ερώτηση περί... singles που τους έφερε σε αμηχανία!

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο του Survivor All Star που είδαμε το βράδυ της Δευτέρας 5/6 οι παίκτες των δυο ομάδων, πριν αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία (όπου κέρδισαν οι Μπλε με αποτέλεσμα πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα να αναδειχτεί ο Βασάλος) είχαν την ευκαιρία να... χαλαρώσουν με το γνωστό παιχνίδι ερωτήσεων διεκδικώντας ένα γλυκό!

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι Κωνσταντίνος Βασάλος και Σταυρούλα Χρυσαειδή κλήθηκαν να απαντήσουν σε μία ερώτηση που αφορούσε στους singles και στο κατά πόσο αυτοί επιδιώκουν να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις μετά την πανδημία του Covid-19.

Και οι δύο παίκτες του Survivor φάνηκε να νιώθουν αμηχανία, δεδομένων των φημών που τους θέλουν να έχουν έρθει πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι.

«Εμένα τι με κοιτάς τώρα;», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ακούγοντας την ερώτηση που τους έκανε ο Γιώργος Λιανός.

Κ.Β: Τι; Όλοι θέλουν να παντρευτούν;

Σ.Χ: Ε καλά, δεν είναι όλοι.

Τα ευτράπελα βέβαια στα «Παιχνίδια της Καραϊβικής» δεν σταμάτησαν εκεί. Λίγο αργότερα, οι δύο ομάδες του Survivor All Star ρωτήθηκαν για το συνολικό μήκος του Σινικού Τείχους σε χιλιόμετρα. Ωστόσο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται πως δεν γνώριζε περί τίνος πρόκειται, ζητώντας τη βοήθεια και τις γνώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Τι είναι το Σινικό Τείχος με ρωτάει εδώ πέρα… πού την έχουμε φέρει αυτή την άσχετη εδώ πέρα; Σε παρακαλώ, πέρασε έξω», της είπε χαριτολογώντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!