TV BITS

My Style Rocks: Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Emilia Vodos [βίντεο]

Μια ξεχωριστή ενδυματολογική επιλογή στην πασαρέλα του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου ήρθε να παρουσιάσει, το απόγευμα της Παρασκευής, η Emilia Vodos.

Μάλιστα, αρχικά, η γοητευτική διαγωνιζόμενη απέσπασε υψηλές βαθμολογίες από τις συμπαίκτριες της, καθώς εμφανίστηκε με ένα outfit με θέμα "βόλτα στο Μόντε Κάρλο με τις φίλες της για να δοκιμάσουν κολόνιες" 

Στη συνέχεια, η Emilia Vodos βρέθηκε απέναντι από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έμελλε να την αφήσει με το στόμα ανοιχτό με τα σχόλια της. «Νομίζω ότι γενικά δεν σηκώνει πολλή συζήτηση αυτό το λουκ. Γενικά είσαι ένα κορίτσι που μας «πούλησε» αυτή την εικόνα, περιμέναμε να δούμε αυτές τις εμφανίσεις από εσένα καθημερινά και το αποζητούσαμε».

«Κάπου στην πορεία λίγο το χάσαμε, σαν να το ξαναβρήκαμε οπότε επειδή το βλέπω και μπορεί να μην το ξαναδώ, το περιμέναμε και πάρα πολύ καιρό. Νομίζω ότι ήρθε αυτή η μέρα» τόνισε χαρακτηριστικά το εντυπωσιακό μοντέλο και κριτής του My Style Rocks για να βαθμολογήσει με… 5 την παίκτρια του ριάλιτι μόδας.

«Α! Αλήθεια; Όντως;» αναφώνησε η Κατερίνα Καραβάτου με την Emilia Vodos να κάνει τον σταυρό της, να τονίζει έκπληξη «ο Χριστός και η Παναγία» και να κάθεται στο πλατό. «Δεν το πιστεύω! Ουάου! Ευχαριστώ πάρα πολύ» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένο, το μεγάλο φαβορί του ριάλιτι μόδας το απόγευμα της Παρασκευής.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!