TV BITS

Survivor: Οι Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας που ΟΛΟΙ ήθελαν

Ύστερα από δύο έντονες αναμετρήσεις και μία πιο σύντομη τελική στο Survivor All Star, η κόκκινη ομάδα κατάφερε να αποσπάσει την πολυπόθητη νίκη στο αγώνισμα επικοινωνίας.

Άλλωστε το κορυφαίο έπαθλο, όπως χαρακτηριστικά είχε επισημάνει ο Γιώργος Λιανός, σε αυτό το αγώνισμα ήταν η συνάντηση με τους δικούς τους ανθρώπους οι οποίοι και είχαν ταξιδέψει στον μακρινό Άγιο Δομίνικο μόνο για εκείνους.

Στον τελευταίο αγώνα για το flag race ρίχθηκαν στην… μάχη ο Σάκης Κατσούλης με την Μελίνα Μεταξά από την κόκκινη ομάδα και η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον Ηλία Μπόγδανο από την μπλε ομάδα.

Η πολυπόθητη νίκη κρίθηκε πραγματικά στον πόντο με τον νικητή του 2021 να την προσφέρει στους Κόκκινους που την πανηγύρισαν έξαλλα!

«Επειδή αυτό το έπαθλο είναι πάρα πολύ σημαντικό, ξέρουμε ότι το Survivor έχει κανόνες αλλά οι κανόνες μερικές φορές, όταν ο λόγος είναι ανθρώπινος, σπάνε. Γι’ αυτό λοιπόν και η μπλε ομάδα, έστω για λίγη ώρα, για ένα τεταρτάκι, θα έχει την χαρά να βρεθεί και αυτή με τις οικογένειες της. Θα υπάρχει ένα μικρό γλυκάκι και εκεί πέρα να τους κεράσετε, να σας κεράσουνε και να γλυκαθείτε λιγάκι αυτή την ημέρα που δεν κύλησε για εσάς όπως θα θέλατε» είπε ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν αποχωρήσουν οι δυο ομάδες του Survivor All Star, με τους Μπλε να ξεσπούν σε δάκρυα χαράς.

Έτσι, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, τόσο η κόκκινη για περισσότερη ώρα όσο και η μπλε ομάδα για λιγότερη ώρα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους αγαπημένους τους ανθρώπους με τα συναισθήματα να τους πλημμυρίζουν και να ξεχειλίζουν, εύλογα, στις οθόνες μας.

Αρχικά, τα μέλη των Μπλε συνάντησαν πλάι στη θάλασσα τους δικούς τους ανθρώπους και τα χαμόγελα έδιναν συνεχώς την θέση στα δάκρυα χαράς.

Στη συνέχεια, αφού νύχτωσε, ήρθε η ώρα των Κόκκινων για την πολυαναμενόμενη αυτή συνάντηση.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έσφιξε στην αγκαλιά του την κορούλα του, προσφέροντας της μάλιστα ένα κοχύλι, ενώ εκείνη δεν δίστασε να ομολογήσει πως θα ήθελε ένα αυτόγραφο από τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Επίσης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε την ευκαιρία να καθίσει μετά από πέντε μήνες στο ίδιο τραπέζι με την μητέρα του, ο Σάκης Κατσούλης αντάμωσε τον πατέρα του, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη την μητέρα της και η Μελίνα Μεταξά τον μπαμπά της που ταξίδεψε από την Κύπρο στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star.

«Ώπα, λέω, έχω βγει πάλι κλαψιάρα και γκρινιάρα όπως το ’21! Μαμά αυτή είμαι, της λέω, ότι νιώθω θα το λέω! Δεν μπορώ να το κρύβω μέσα μου γιατί θα σκάσω» αναφώνησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη όταν η μητέρα της πρότεινε με χαμόγελο, να… περιορίσει λίγο τα νευράκια της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!