TV BITS

Survivor: Πλάνταξε στο κλάμα ο Μπόγδανος επειδή είδε την Αλεξάνδρα του

Την ευτυχία στα πρόσωπα των παικτών του Survivor All Star έφερε ο Γιώργος Λιανός, το βράδυ της Τετάρτης, μιας και τους ανακοίνωσε το μεγάλο έπαθλο που θα είχε η ομάδα που θα κέρδιζε το νέο αγώνισμα. Μάλιστα ακόμα και ο ίδιος συγκινήθηκε και είπε πως το Survivor χθες πλημμύρισε από αγάπη! Μάλιστα ειδικά ο Ηλίας Μπόγδανος, που μετά από καιρό είδε τη σύντροφό του, δεν μπόρεσε να σταματήσει να κλαίει ακόμα και μετά τον χθεσινό αγώνα.

Χθες λοιπόν όλοι οι παίκτες είδαν να βγαίνουν από ένα βανάκι αγαπημένα τους πρόσωπα που είχαν μήνες να τα δουν, καθώς συγγενείς και σύντροφοι των παικτών ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο.

Πολύ κλάμα έπεσε όταν οι Στέλλα, Μελίνα, Μαριαλένα, Μάριος, Γιώργος, Νίκος και Ηλίας συνάντησαν τους αγαπημένους τους!

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Όλοι, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια σύντομη αγκαλιά στους δικούς τους ανθρώπους και ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα συναισθήματα του βλέποντας να βγαίνει από το μαύρο βαν η σύντροφος του, Αλεξάνδρα. Αμέσως μετά την πρώτη αυτή επαφή, δε, ο τραγουδιστής κατέρρευσε ενώπιον των συμπαικτών του.

 

Ειδικότερα, ο παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor All Star εκμυστηρεύτηκε με μάτια κλαμένα πως «είναι ότι πιο δύσκολο έχω ζήσει ποτέ μου, αλήθεια σου το λέω. Ψυχολογικά είναι η πιο δύσκολη στιγμή μου ever… ever… Δεν έχω ξανανιώσει έτσι».

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω, αλήθεια. Το ότι έφυγε το βανάκι… Δεν ξέρω… Θέλω να μάθω τι θα γίνει, αν θα τους ξαναδούμε. Είναι τόσο φορτισμένο το κλίμα και είμαι πολύ χαρούμενος για όλα τα παιδιά που είναι σήμερα εδώ και έζησαν αυτό που έζησα και εγώ» συμπλήρωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Εγώ χαίρομαι, με τη σειρά μου, γιατί όλος αυτός ο χώρος γέμισε αγάπη μέσα σε λίγα λεπτά» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός.

Στην πορεία οι Κόκκινοι ηττήθηκαν και ο Ηλίας Μπόγδανος, μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα για αυτό το έπαθλο επικοινωνίας, κατέρρευσε και είπε πως ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν είδε την Αλεξάνδρα του και ξέσπασε ξανά σε κλάματα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!