TV BITS

Μονομάχος: Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων έρχεται στο ΣΙΓΜΑ

Ένας εναντίον Εκατό. Όλοι θέλουν να βρεθούν στη θέση του. Πόσο κοστίζει κάθε αντίπαλος; Ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο: έως 100.000 ευρώ! Στόχος: να εξοντώσει και τους 100.

Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ» επιστρέφει την επόμενη σεζόν μέσα από τις συχνότητες του ΣΚΑΪ στην Ελλάδα και του ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και υπόσχεται δυναμικές, γνωστικές μονομαχίες.

 

Ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι, με εκατομμύρια fans εντός και εκτός τηλεόρασης σε όλο τον κόσμο που βασίζεται στο format “1 vs 100” της εταιρείας Banijay Rights και έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

 

Μήπως είσαι εσύ αυτός που μπορεί να αναμετρηθεί μέχρι τέλους με 100 αντιπάλους σε μια καθημερινή μονομαχία γνώσεων;

 

1 Μονομάχος, 100 αντίπαλοι, 1 μεγάλο έπαθλο έως 100.000 ευρώ!

 

Ένας διαγωνιζόμενος παίζει εναντίον 100 αντιπάλων, οι οποίοι αποκαλούνται «The Mob». Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που τίθενται ταυτόχρονα και σε εκείνον αλλά και στους 100.

 

Αν ο Μονομάχος ή κάποιο μέλος του Mob δώσει λάθος απάντηση, αποκλείεται από το παιχνίδι. Όσα περισσότερα μέλη του Mob αποκλείσει ο Μονομάχος, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζει. Στόχος είναι ο «παίκτης - Μονομάχος» να αποκλείσει κάθε μέλος του «Mob» και να μείνει μοναδικός νικητής, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ ή το μέγιστο ποσό που μπορεί να καταφέρει!

 

Όταν ο «παίκτης – Μονομάχος» ολοκληρώσει τη διεκδίκησή του απέναντι στο «Mob» εκτοπίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπάλους, ένας από τους 100 παίρνει τη θέση του και χρίζεται ο επόμενος Μονομάχος.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και περιμένουν τους επίδοξους «Μονομάχους», στον ΣΚΑΪ.

 

Είστε έτοιμοι για μία μονομαχία μέχρι τέλους, με έπαθλο που μπορεί να φτάσει τα 100.000 ευρώ;

 

Δείτε το trailer των συμμετοχών:

https://youtu.be/JjO-lsPipME

 

Δηλώστε συμμετοχή:

https://monomaxos.skaitv.gr/

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!