TV BITS

Survivor: Οι Μελίνα και Τάκης βγήκαν στον... τάκο μαζί με τον Βασάλο

Ιδιαίτερα κακή ήταν αγωνιστικά αυτή η εβδομάδα για την Κόκκινη ομάδα στο Suvivor All Star αφού ηττήθηκε και στους δυο αγώνες ασυλίας με αποτέλεσμα τρεις συνολικά παίκτες της να είναι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Αρχικά το βράδυ της Δευτέρας, οι Κόκκινοι ψήφισαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο που βρέθηκε να είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και ο οποίος, αν και είπε πως περίμενε να δει το όνομά του στην κάλπη, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για κάποιες ψήφους που πήρε, όπως αυτή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.


Το βράδυ της Τρίτης 30/5 οι δυο ομάδες κοντραρίστηκαν ξανά στο δεύτερο αγώνα ασυλίας, με τους Μπλε να διατηρούν το καλό σερί τους και τους Κόκκινους να σημειώνουν μια ακόμη ήττα.

 Στο συμβούλιο του νησιού  ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η κάλπη έδειξε πως οι δύο νέοι υποψήφιοι απέναντι στον Βασάλο θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά.

«Τις τελευταίες ημέρες έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα. Προσπαθούν να σπιλώσουν την εικόνα μου. Ψέματα που δεν τα υιοθετεί η ομάδα μου. Αναφέρομαι στον Μπάρζτη και στον Μπόγδανο. Έχω πει αλήθειες και κάποιοι έχουν φοβηθεί. Προσπάθησαν να μου κάνουν κακό… Έχουν πει χίλια δύο ψέματα κι είναι μία φρικτή πραγματικότητα» ανέφερε απογοητευμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

 

Στο τέλος της βραδιάς και οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση πήραν το λόγο και απευθύνθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό ζητώντας τη στήριξή του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!