TV BITS

Survivor: Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν και ο Βασάλος βγήκε στον τάκο

Εξαρχής οι Κόκκινοι είχαν εκφράσει την ανησυχία τους σχετικά με την ετοιμότητά τους για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο και στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 29/5, αυτοί οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, αφού σημείωσαν μια βαριά ήττα, με σκορ 2-0

Ο πρώτος επιμέρους αγώνας ήταν περισσότερο ντέρμπι, με τους Κόκκινους να επιστρέφουν από το 6-2 και να ισοφαρίζουν σε 6-6. Ωστόσο, με δύο συνεχόμενες νίκες, οι Μπλε έκαναν το 1-0 και πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα.

Ο δεύτερος αγώνας εξελίχθηκε σε μονόλογο των Μπλε. Ο Τάκης Καραγκούνιας έφερε τον μόνο πόντο για την ομάδα του, η οποία γνώρισε την ήττα με το βαρύ 8-1.


Μάλιστα, ο «εκρηκτικός» μισθοφόρος είχε νεύρα καθόλη τη διάρκεια του αγωνίσματος, ακόμα και ύστερα από δικές του νίκες. Ειδικότερα, είχε επεισόδιο και αντάλλαξε κάποια «γαλλικά» όχι μόνο με τον Τάκη Κατσούλη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και με τον Ηλία Μπόγδανο.


Κάπως έτσι, οι Κόκκινοι πήγαν στο Συμβούλιο έχοντας την υποχρέωση να αναδείξουν έναν παίκτη προς αποχώρηση.

Οι επιλογές ήταν περιορισμένες και με τρεις ψήφους, υπέδειξαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος περίμενε το αποτέλεσμα αυτό, παρά το γεγονός ότι τρόλαρε και λίγο τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!