TV BITS

Survivor: Η Σταυρούλα κέρδισε ένα αυτοκίνητο και ξέσπασε σε κλάματα

Mια ευχάριστη έκπληξη περίμενε του Survivors στο τελευταίο αγώνισμα. Οι παίκτες είχαν προετοιμαστεί να δώσουν μάχη για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας όταν ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ότι αντί για ασυλία θα παλέψουν για δεύτερη φορά για αυτοκίνητο. 

Ο μόνος που δεν χάρηκε καθόλου ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας που εξαιτίας της ποινής του δεν θα συμμετείχε στον αγώνα, και θα παρακολουθούσε από τον πάγκο μαζί με τον Σάκη που κέρδισε το προηγούμενο αυτοκίνητο. 

Το αγώνισμα ταίριαξε καλύτερα στα κορίτσια που έπαιξαν πολύ καλά και έβαλαν τα γυαλιά στα αγόρια. Σ

υγκεκριμένα η Μαριαλένα, η Στέλλα και η Σταυρούλα ήταν οι τρεις φιναλίστ. Η σύντροφος του Σάκη πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι και άφησε Στέλλα και Σταυρούλα να παλέψουν. Η ίδια εμφανίστηκε εντελώς απογοητευμένη και όσο ο Σάκης προσπαθούσε να την κάνει να νιώσει καλύτερα εκνευρίζονταν περισσότερο. 

Η Σταυρούλα παρά τους πόνους που αντιμετώπιζε, κατάφερε να κερδίσει τη Στέλλα , να πάρει το αυτοκίνητο και να βγάλει τους συμπαίκτες της για φαγητό. 

Μετά τη λήξη του αγώνα η Σταυρούλα ανέφερε πως ούτε η ίδια αλλά ούτε και οι γονείς της έχουν αμάξι και θα χαρούν πολύ με το έπαθλο αυτό. Από την άλλη η Μαριαλένα συνέχιζε να κλαίει γιατί όπως είπε δεν αισθάνεται καλά ψυχολογικά. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!