TV BITS

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε και είπε ποιον θέλει να δει νικητή

O φαρμακοποιός Σπύρος Μαρτίκας, είναι ο παίκτης του Survivor All Star που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες υποψηφιότητες για αποχώρηση, σε σύγκριση με κάθε άλλο παίκτη, αλλά η 12η υποψηφιότητα έμελλε να είναι και η "φαρμακερή" 

Σε μια αποχώρηση που ήταν εξαρχής αμφίβολη, καθώς συνολικά 4 παίκτες της Μπλε ομάδας ήταν υποψήφιοι (ο Σπύρος, μαζί με τους Ηλία Μπόγδανο, Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο) ο γνωστός φαρμακοποιός ήταν εκείνος που τελικά χαιρέτησε συμπαίκτες και αντιπάλους, δίχως να μπορέσει να "σπάσει" το ρεκόρ του από το προηγούμενο Survivor.

«Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και την δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές. Tελικά ήρθε η ώρα μου γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι» είπε συγκινημένος, αλλά και χαμογελαστός ο Σπύρος Μαρτίκας κατά την αποχώρησή του.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ποιον θα ήθελε να δει νικητή στο Γαλάτσι, αμφιταλαντεύτηκε αρχικά ανάμεσα σε τέσσερις παίκτες: τον Σάκη Κατσούλη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Ηλία Μπόγδανο. Ωστόσο, ύστερα από λίγη ακόμα σκέψη, κατέληξε μόνο στον τελευταίο, τον οποίο αποθέωσε για το ήθος του.

Συγκινημένος, ο Ηλίας Μπόγδανος αποχαιρέτησε τον συμπαίκτη του λέγοντας ότι μεταξύ τους δημιουργήθηκε μια φιλία η οποία θα συνεχιστεί και μετά το πέρας του Survivor All Star.

Δείτε εδώ την αντίδραση του Σπύρου και όσα είπε στο χθεσινό συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!