TV BITS

Survivor: Μπλε είναι και οι 4 υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα

H αγωνιστική ανάκαμψη των Μαχητών δεν κράτησε πολύ, αφού αυτή την εβδομάδα οι Μπλε έχασαν και στους δύο αγώνες ασυλίας με αποτέλεσμα μετά τον Σπύρο Μαρτίκα, που βγήκε στον τάκο το βράδυ της Τρίτης 23/5, τρεις ακόμα παίκτες της Μπλε ομάδας να βρεθούν υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Στο χθεσινοβραδινό δεύτερο και άκρως επεισοδιακό αγώνα ασυλίας, οι Κόκκινοι κατάφεραν και πάλι να επικρατήσουν δυσκολότερα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-0 (8-7 και 8-4), εξασφαλίζοντας ότι κανένας δικός τους παίκτης δεν θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα.

Και λέμε επεισοδιακός διότι υπήρξε νέο επεισόδιο στο σίριαλ Τάκη Καραγκούνια-Νίκου Μπάρτζη που έχει ξεκινήσει από το επεισόδιο της Τρίτης (24/5). Σε ανύποπτο χρόνο και δίχως να προκληθεί, οδεύοντας προς τον πάγκο, ο παίκτης των Κόκκινων χτύπησε με τον ώμο τον αντίπαλό του. Αμέσως οι Μπλε διαμαρτυρήθηκαν έντονα και αποχώρησαν προσωρινά, ενώ ο Τάκης αποβλήθηκε από τη συνέχεια του αγωνίσματος.

Στα highlights του αγώνα, αφενός το γεγονός ότι η Στέλλα Ανδρεάδου αγωνίστηκε 10 φορές(!) λόγω του τραυματισμού της Σταυρούλας Χρυσαειδή, αφετέρου το εντυπωσιακό σερί των επτά προσωπικών πόντων που "έτρεξε" ο Σάκης Κατσούλης, προτού του βάλει τέλος ο Ηλίας Μπόγδανος.

Στο Συμβούλιο που ακολούθησε, οι επιλογές των Μπλε ήταν περιορισμένες αφού τα κορίτσια της ομάδας δεν μπορούσαν να ψηφιστούν. Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ήδη υποψήφιος και η κάλπη ανέδειξε άλλους τρεις: τον Νίκο Μπάρτζη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος βρίσκεται σε αυτή τη θέση για πρώτη φορά.


Η υποψηφιότητα, μάλιστα, του Ηλία Μπόγδανου άνοιξε νέο κύκλο αντιπαράθεσης στην Μπλε ομάδα, με τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνει λόγο για "οργανωμένο σχέδιο" του Νίκου Μπάρτζη που αποβλέπει στο να διώξει τον ίδιο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!