TV BITS

Survivor: Απόψε το βράδυ θα ανακοινωθεί η αποβολή του Τάκη; [τρέιλερ]

Χθες, 23 Μάη το Survivor All Star επέστρεψε στην tv μετά από ολιγοήμερη τηλεοπτική απουσία λόγω εκλογών στην Ελλάδα και είδαμε πως έγινε χαμός ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια. Η κατάσταση ανάμεσά τους ξέφυγε και ο Λιανός ανακοίνωσε τον αποκλεισμό τους από το χθεσινό αγώνισμα. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως τα νεύρα του Τάκη δεν καλμάρουν και τα ξεσπάσματά του θα έχουν και... συνέχεια.

Στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο του Survivor All Star που θα προβληθεί σήμερα Τετάρτη 24/5 στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, ο Τάκης Καραγκούνιας λέει στην κάμερα σε έντονο ύφος: «Είδαμε άλλη μια τραγελαφική τοποθέτηση του Νίκου Μπάρζη, που έχει απογοητεύσει πολλούς εκεί έξω με τους συμπεριφορά του. Ο άνθρωπος είναι άλλα ντ’ άλλον, δεν αξίζει να είναι καν εδώ».

Κι στη συνέχεια θα ακολουθήσει ακόμα ένας απαιτητικός στίβος μάχης για την δεύτερη ασυλία.

Όμως ένα σκηνικό που θα συμβεί την ώρα του αγώνα με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση θα πει «πάω να φύγω, δεν παίζουμε άλλο πλέον»… ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την αποβολή του Τάκη.

Συγκεκριμένα στο τρέιλερ που ήδη κυκλοφορεί , ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει: «Είχε μια επαφή μαζί του, η οποία ήταν σκόπιμη. Τέτοιες πρακτικές δεν είναι επιτρεπτές. Γι’ αυτό και αποβάλλεται απ’ αυτό τον αγώνα και η παραγωγή αποφάσισε να τιμωρηθεί….».

Σύμφωνα με τα spoilers, ο παίκτης που αποβλήθηκε από τον αγώνα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και μάλιστα όπως έχει γραφθεί η παραγωγή τον έστειλε στο ξενοδοχείο και τον τιμώρησε με στέρηση δύο επάθλων, όμως οι παίκτες ζητούν την οριστική του αποβολή από το ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!