TV BITS

Survivor: Για πολλοστή φορά ο Μαρτίκας βγήκε στον τάκο [βίντεο]

Μετά από ολιγοήμερη τηλεοπτική απουσία, λόγω εκλογών στην Ελλάδα, το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης 23/5 στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και φυσικά του ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και είδαμε ένα άκρως συναρπαστικό επεισόδιο.

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας σημαδεύτηκε από το περιστατικό μεταξύ του Τάκη Καρακούνια και του Νίκου Μπάρτζη που οδήγησε στον τραυματισμό του πρώτου.

Στον αγώνα τελικά οι Κόκκινοι αναδείχθηκαν νικητές.

Πέρα από το τραγικό συμβάν, ο αγώνας ήταν σε όλη του τη διάρκεια ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται αρκετά ανταγωνιστικές.

Μπορεί οι Κόκκινοι να πήραν τον πρώτο αγώνα, αλλά οι Μπλε απάντησαν στον δεύτερο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει αγώνας-μπαράζ στον οποίο οι πρώτοι επικράτησαν με 3-0.

Πέρα από την εξασφάλιση της πρώτης ασυλίας, οι Κόκκινοι είχαν και άλλο ένα έπαθλο: μια βόλτα με καταμαράν στη θάλασσα της Καραϊβικής. Οι παίκτες έφαγαν, χόρεψαν, έκαναν την ηλιοθεραπεία τους και τις βουτιές τους, σε μια μέρα που θα τους μείνει αξέχαστη (ειδικά στον Κωνσταντίνο Βασάλο που... ανυπομονούσε να "κάνει μπανάνα").

Μέσα στη μεγάλη ένταση που προκλήθηκε στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη προκειμένου να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Τα δύο κορίτσια (Στέλλα και Σταυρούλα) απολάμβαναν προστασία, συνεπώς μόνο τα αγόρια μπορούσαν να ψηφιστούν.

Το αποτέλεσμα της κάλπης ανέδειξε σε πρώτο υποψήφιο για την εβδομάδα τον Σπύρο Μαρτίκα. Μάλιστα, αυτή ήταν η 12η φορά για φέτος (και 24η συνολικά) που ο παίκτης των Μπλε βρίσκεται στην επικίνδυνη αυτή θέση και τίθεται στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!