TV BITS

Survivor: «Η Μελίνα κυκλοφορεί με τα βρακιά του Βασάλου...» είπε η Στέλλα

Η σχέση του Βασάλου με την Μεταξά, προκάλεσε πολλά σχόλια από τους Μπλε, που δεν έκρυψαν την... απορία τους για την μεταστροφή της στάσης του παίκτη της Κόκκινης ομάδας, απέναντι στην Κύπρια συμπαίκτριά του, με την Στέλλα Ανδρεάδου να πετάει πολλές σπόντες.

Ειδικότερα, η παίκτρια του Survivor All Star σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω… Έχει αλλάξει κάτι στον γαλαξία; Κάτι στο σύμπαν; Οι πλανήτες έχουν αλλάξει τροχιά; Ο Κωνσταντίνος ήταν αυτός που έκραζε την Μελίνα όταν ήμασταν μαζί στους Μπλε και τώρα κάνει παρέα μαζί της και έχουν γίνει κολλητοί;».

«Βλέπω την Μελίνα να κυκλοφορεί με τα βρακιά και τα σορτσάκια του Κωνσταντίνου; Προχθές ήταν με το εσώρουχο του. Μετά, όταν ήμουν στην παραλία, είχε βγει η Μελίνα από την θάλασσα και ρωτούσε τον Κωνσταντίνο αν είχε να της δώσει κάποιο εσώρουχο γιατί ήταν βρεγμένο και δεν στέγνωνε».

«Και λέω, τι φάση; Την βλέπω και κυκλοφορεί με αυτό. Δεν ξέρω, δεν το βρίσκω φυσιολογικό. Αλήθεια, τώρα, μεταξύ μας» συμπλήρωσε, με πονηρό χαμόγελο, η Στέλλα Ανδρεάδου στην κάμερα του Survivor All Star

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!