TV BITS

Survivor: Οι Μπλε επέστρεψαν στις νίκες - Στον... τάκο βγήκε ο Κόρο

Τη φόρα των έξι σερί νικών των Κόκκινων κατάφεραν να σταματήσουν οι Μπλε, οι οποίοι σε έναν αγώνα-θρίλερ που κρίθηκε για... εκατοστά επικράτησαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας στο flag race του Survivor All Star.

Ο αγώνας αυτός διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, με τη θερμοκρασία να είναι υψηλή καθ'όλη τη διάρκεια.

Οι Μπλε ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά. Έτσι, μπήκαν δυνατά από την αρχή και πήραν προβάδισμα στον πρώτο αγώνα. Πρωταγωνίστρια η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία είχε χέρι-αλφάδι στις βολές, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιανός να θυμηθεί τα λόγια του σπίκερ του EuroLeague TV στο buzzer-beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα στο πρόσφατι παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

Στον δεύτερο αγώνα, οι Κόκκινοι εμφανίστηκαν καλύτεροι και περισσότερο διαβασμένοι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 χάρη στον πόντο του Σάκη Κατσούλη.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε αγώνα μπαράζ. Οι Κόκκινοι προηγήθηκαν με 2-0 και χρειάζονταν μια ακόμα νίκη για να πανηγυρίσουν την έβδομη σερί νίκη τους. Ωστόσο, οι Μπλε είχαν ακόμα ψυχικά αποθέματα, ισοφάρισαν και οδήγησαν τον αγώνα στο flag race.

Εκεί, Σάκης Κατσούλης και Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης έδωσαν μεγάλη μάχη, ευστόχησαν σχεδόν ταυτόχρονα στην τελευταία βολή τους και χρειάστηκε η παρέμβαση του βίντεο για να διαπιστωθεί τίνος η μπάλα είχε περάσει πρώτη τη στεφάνη.

Το βίντεο δικαίωσε τους Μπλε, οι οποίοι πήραν τη νίκη στον πρώτο αγώνα ασυλίας και μετέβησαν ως παρατηρητές στο Συμβούλιο του Νησιού.

Με τις επιλογές των Κόκκινων να είναι περιορισμένες, ο Γιώργος «Κόρο» Κορομί αναδείχθηκε στον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση της εβδομάδας, εξέλιξη αναμενόμενη σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!