TV BITS

Survivor: Παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια ο Μάριος και ο Τάκης

Για ένα μεγάλο έπαθλο, ένα πολυτελές αυτοκίνητο, αγωνίστηκαν ατομικά οι παίκτες στο επεισόδιο του Survivor All Star που είδαμε το βράδυ της Κυριακής 14/5 και κάποια στιγμή ξέσπασε απίστευτη ένταση, ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Ο Νίκος Μπάρτζης ζήτησε να αγωνιστεί από διαφορετική μεριά από εκείνη που αγωνίστηκε μέχρι εκείνη την ώρα. Ο Τάκης βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον παίκτη για αυτό του το αίτημα.

Ο Μάριος έσπευσε να τον υπερασπιστεί χρησιμοποιώντας μια άκομψη έκφραση (μια παροιμία).


Ο μισθοφόρος δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω και άρχισε να φωνάζει γεμάτος εκνευρισμό ενώ λίγο έλειψε να πιαστεί και στα χέρια με τον Κύπριο.

Οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και παρά την επέμβαση των ψυχραιμότερων, δεν φάνηκε να συγχωρούν ο ένας τον άλλο. 

«Σε ποιον μιλάς έτσι ρε; Τι με κοιτάς ρε; Γιατί προσβάλλεις; Μη μ’ ακουμπάς! Ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε! Σε έχω κερδίσει τόσες φορές ρε νούμερο! Τι θες; Να μη μιλάω;», είπε σε υψηλούς τόνους ο Τάκης Καραγκούνιας, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν μάταια να τον ηρεμήσουν.

«Σε λυπάμαι πραγματικά που έχεις τσακωθεί και με την τελευταία πέτρα του Άγιου Δομίνικου. Ηρέμησε, Τάκη», απάντησε ο Μάριος Πρίαμος. «Ρίξε κι ένα δάκρυ όπως ξέρεις πολύ καλά να κάνεις», πρόσθεσε.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!