TV BITS

Ο Αγόρου τρέλανε τη Φαίη με τις αποκαλύψεις για το Survivor All Star

Ο πρώην παίκτης του «Survivor All Star», Νικόλας Αγόρου, βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό μας» και μίλησε μίλησε για την τοξικότητα, που όπως είπε, τον "έριξε" και αγωνιστικά, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Ηλία Μπόγδανο ενώ "αποκάλυψε" τους λόγους που "έκοψε" επαφές με την Εύη Σαλταφερίδου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Πρωινό μας», ο πρώην παίκτης του «Survivor All Star», Νικόλας Αγόρου, μίλησε για την εμπειρία του και την αποχώρησή του από το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Νικόλας Αγόρου αποκάλυψε ότι η αποχώρησή του από το «Survivor All Star» ήταν μια συγκλονιστική στιγμή για εκείνον.

Ο πρώην παίκτης αποκάλυψε μάλιστα ότι μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησής του, δεν μπόρεσε να κοιμηθεί από τη χαρά του. Οι συναισθηματικές του αντιδράσεις ήταν έντονες και αποκάλυψε ότι το βράδυ εκείνο έζησε σε έναν ειδυλλιακό κόσμο που ο ίδιος δημιούργησε στο μυαλό του.

Επίσης είπε γιατί έκανε unfollow την Εύη  «Τους λόγους τους ξέρει η ίδια» είπε και άφησε αιχμές για την στάση της απέναντι στον Γκότση

Μάλιστα... ξεσπάθωσε κατά του Ηλία Μοπόγδανου λέγοντας πως «θα "πουλούσε" τα πάντα για να βγει μπροστά»

Ενοχλημένος εμφανίστηκε και με τον Μσρτίκα: «Ο Σπ. Μαρτίκας μάς είπε "κοπρίτες, επαγγελματίες παίκτες, ηθοποιούς ριάλιτι"»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!