TV BITS

My Style Rocks: Νέος τσακωμός στο πλατό - «Εσύ είσαι το φίδι»

Η βαθμολογία της Νικόλ στη Χαρά, κατά τη διάρκεια του χθεσινού «My Style Rocks» στάθηκε αφορμή για νέες εντάσεις και ο καβγάς ανάμεσα στις παίκτριες, δεν άργησε να έρθει.

«Από το πρωί έχω τάσεις για εμετό κι αυτό μου επιβαρύνει την τάση με αυτά που ακούω… Είστε πολύ obsessed (εμμονικές) με εμάς. Μιλούσες επάνω στον κ. Κουδουνάρη. Αυτό είναι τραγική ειρωνεία κι ασέβεια» είπε πρώτη η Emilia Vodos.

Με τη σειρά της, η Νικόλ πήρε τον λόγο και ανέβασε τους τόνους, λέγοντας: «Αν όντως η Χαρά δεν πάει να κάνει αυτό που νομίζω, θα της ζητήσω δημόσια συγγνώμη… Αστεία είσαι εσύ που κάνεις τον κλόουν».


Η Emilia δεν άφησε την αντίπαλό της, χωρίς απάντηση. «Τι είναι αυτά που λες; Έχεις ξεφύγει Νικόλ. Μαζέψου! Έχεις πάρει δύο νίκες και νομίζεις ότι εδώ μέσα είμαστε… Ξύπνησες για να το παίξεις τι; Μέχρι τα μέσα του παιχνιδιού το έπαιζες θύμα. Σε έχουν κατακράξει έξω και για το πόσο φίδι είσαι εδώ μέσα» της είπε.

«Κι εσένα σε έχουν κατακράξει που έχεις την στυλίστρια και την έβγαζες. Εσύ είσαι το φίδι. Παίζεις πίσω από τις πλάτες μας. Είσαι μυθομανής κι ο ορισμός του ό,τι δηλώσεις είσαι» κατέληξε η Νικόλ.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!