TV BITS

Πρωινό Μας: Η Φάιη Σκορδά σχολίασε την κόντρα Μαραντίνη - Χρηστίδου

Τα όσα είπε χθες στον Γιώργο Λιάγκα ο Θοδωρής Μαραντίνης για το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, προκάλεσαν σήμερα την έκδοση μιας οργισμένης ανακοίνωσης από την παρουσιάστρια και φυσικά σχολιάστηκαν στην εκπομπή Πρωινό Μας.

Η Φαίη Σκορδά πρόβαλε τις δυο πλευρές μέσα από την εκπομπή της «Πρωινό Μας» παίζοντας και τις τηλεοπτικές δηλώσεις του Μαραντίνη και την σημερινή ανακοίνωση της Χρηστίδου, ενώ είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με το δικηγόρο της παρουσιάστρια και η Φαίη χαρακτήρισε την όλη αυτή κατάσταση ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι «άβολη».

«Μιλάμε για δύο πρόσωπα που είναι πολύ αγαπημένα, εξαιτίας της εργασίας τους. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια πολύ αγαπημένη παρουσιάστρια, ο Θοδωρής Μαραντίνης ένας εξαιρετικός τραγουδιστής. Στη μέση όμως είναι δυο παιδιά. Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε, η Σίσσυ δεν θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Δεν έχει βγει ποτέ on camera να εκθέσει κάποια στοιχεία» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Πολύ άβολο. Στις εκπομπές πολλές φορές όταν έχουμε έναν καλεσμένο ή στα περιοδικά, αυτό που θέλει ο δημοσιογράφος είναι να τα πει όλα. Να πει και λεπτομέρειες, να έχει επιτυχία. Στο συγκεκριμένο επειδή αφορά τέτοια θέματα, επειδή αφορά στα παιδιά, νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ άβολο. Ήταν έτοιμος να δώσει πολλές πολλές πληροφορίες».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!