TV BITS

Survivor: Ο Βασάλος έγινε έξαλλος και ο Τάκης την... είπε στην Σταυρούλα

Μια περίεργη φράση χρησιμοποίησε Τάκης Καραγκούνιας στον καυγά που είχε με την Σταυρούλα Χρυσαειδή στο τελευταίο Συμβούλιο. Ξεκινώντας από το γεγονός ότι ψηφίστηκε άδικα ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Σταυρούλα ανέφερε ότι ακούει συχνά τον Βασάλο με τον Τάκη να καυγαδίζουν στην καλύβα.

 Ξεκινώντας από το γεγονός ότι ψηφίστηκε άδικα ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Σταυρούλα ανέφερε ότι ακούει συχνά τον Βασάλο με τον Τάκη να καυγαδίζουν στην καλύβα.

Ο Τάκης εκείνη τη στιγμή φάνηκε να ετοιμάζεται να κάνει κάποιες αποκαλύψεις. Γύρισε προς τον συμπαίκτη και φίλο του, Κωνσταντίνο Βασάλο και είπε: «Να της πω γιατί τσακωθήκαμε;».

Ο Βασάλος φάνηκε να ενοχλείται και είπε στον μισθοφόρο σε έντονο ύφος να μην συνεχίσει αυτό που πάει να πει. Ο Τάκης γύρισε στην Σταυρούλα, και με προειδοποιητικό στιλ της είπε τη φράση "μην ξίνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη", εννοώντας έμμεσα να μην τον προκαλεί...

Η αλήθεια είναι ότι Τάκης & Κωνσταντίνος περνούν πολλές ώρες μαζί, γι' αυτό και έχουν μπόλικες τριβές. Ο τελευταίος μεγάλος τους καυγάς ωστόσο αφορούσε ένα σχόλιο του Καραγκούνια για τις επιτυχίες του Βασάλου με το γυναικείο φύλο. 

Όλα αυτά συνέβησαν ενώ πριν λίγες μέρες η Μελίνα σε προσωπική της συνέντευξη ανέφερε ότι η Σταυρούλα έχει ερωτευτεί τον Κωνσταντίνο Βασάλο. 

Δείτε στο skai.gr το σχετικό βίντεο

Εκνευρισμένος ο Βασάλος

Στην αρχή του χθεσινού επεισοδίου είδαμε τον Βασάλο να γίνεται έξαλλος με τα σχόλια που άκουσε μετά την υποψηφιότητα του Χανταμπάκη σχετικά με την αγωνιστικότητά του και τα στατιστικά.

«Πόσο καλύτερος είναι ο Στέλιος από τον Κόρο, τον Τάκη κι εμένα; Γιατί σε κάποιους χτυπά άσχημα. Με αριθμούς; Που σας αρέσουν τα στατιστικά. Πόσο καλύτερος είναι ο Στέλιος από τον Κόρο; ή ο Τάκης από εμένα; Ή ο Στέλιος από τον Κόρο; Είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο. Ο καθένας προσπαθεί να δικαιολογήσει την ψήφο του με τα δικά του κριτήρια. Έχω έναν φίλο, τον εξυψώνω για να δείξω ότι είμαι αντικειμενικός» ανέφερε αρχικά ο Βασάλος εκνευρισμένος στο Survivor.

«Αν είναι να πάρουμε αυτήν την λίστα με τα στατιστικά και να βγάζουμε τους προτεινόμενους. Πώς θα γίνει τώρα; Πες κάνω παρέα με αυτόν και δεν τον ψηφίζω. Γιατί να μην είμαστε ειλικρινείς και να λέμε για αντιλήψεις; Αν είναι παίξε με τον καλύτερο. Μην διαλέγεις. Εγώ ξέρω ότι οι καλοί παίκτες δεν διαλέγουν. Είναι στο τέλος ή λένε δεν διαλέγουμε. Όλοι είμαστε ισάξιοι. Κι ο Μαρτίκας που τον θεωρούμε αδύναμο κι είναι αργός, πάει στον στόχο και κάνει 4 στα 4 ή 5 στα 5. Έλα πάμε παρακάτω τώρα με το παραμύθι εδώ μέσα τώρα. Πόσο θα ζημιωθεί η κόκκινη ομάδα αν φύγω εγώ, ο Τάκης, ο Κόρο, η Μελίνα; Με κούρασε αυτή η κουβέντα. Είμαι εγώ καλύτερος. Ποιος την έχει μεγαλύτερη την στατιστική είναι εδώ πέρα μέσα» πρόσθεσε ο Βασάλος για τα σχόλια που ακούει από συμπαίκτες του στο Survivor.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!