TV BITS

Survivor: Χαμός έγινε με το... ερωτικό beef Μελίνας - Σταυρούλας για τον Βασάλο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει από την αρχή του παιχνιδιού κατορθώσει να βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα του παιχνιδιού για όλους τους λόγους εκτός από τις αγωνιστικές τους επιδόσεις. 

Το ίδιο συνέβη και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, με αφορμή τη σχέση του Βασάλου με το γυναικείο φύλο, αλλά και τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την συνύπαρξη των δύο ομάδων σε μια καλύβα

Αρχικά είχε έναν έντονο καυγά με τον φίλο και πελάτη του στο θεραπευτήριο, Τάκη Καραγκούνια.

Ο Τάκης σε μια από τις συνηθισμένες κόντρες τους ανέφερε ότι αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Η φράση αυτή δεν άρεσε στον Βασάλο που ένιωσε να θίγεται και αποχώρησε από μπροστά από τις κάμερες. Η Μαριαλένα σε ρόλο διαμεσομαβήτριας προσπάθησε να κατευνάσει τον θυμό του αλλά μάταια. 

Από την άλλη η Μελίνα και η Μαριαλένα παρατήρησαν ότι η Σταυρούλα προτιμά να κοιμάται με τον Βασάλο αντί με την ομάδα της.

Οι συζητήσεις αυτές έφτασαν στα αυτιά της Σταυρούλας, η οποία τα έβαλε με την Μελίνα θεωρώντας ότι την "χτυπά" γιατί είναι καλύτερη παίκτρια, ενώ για τον Βασάλο ανέφερε: «Της πήρα τον γκόμενο; Δεν μπορεί να του μιλά καμία άλλη;»

Η Σταυρούλα μίλησε και για επίθεση από μια γυναίκα και λίγο πριν ξεκινήσει ο χθεσινός αγώνας επάθλου

Ο ίδιος ο Βασάλος, μιλώντας στην κάμερα, είπε πως η Μελίνα, όποτε τον πλησιάζει μια άλλη γυναίκα, δείχνει να έχει πρόβλημα με αυτό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!