TV BITS

Survivor: Αποχώρησε η Εύη Σαλταφερίδου - Δείτε τί είπε [βίντεο]

H Κόκκινη ομάδα, αυτή την εβδομάδα, είχε τεράστιες πιθανότητες να δει ένα μέλος της να αποχωρεί, αφού μετά από δύο ήττες στους αγώνες ασυλίας και δύο ισοψηφίες στην κάλπη, είχε βγάλει στον τάκο συνολικά 4 παίκτες, ενώ οι Μπλε μόνο έναν.

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Μαχητές και οι Μελίνα Μεταξά, Εύη Σαλταφερίδου, Γιώργος Κορόμι  και Τάκης Καραγκούνιας από τους Κόκκινους.


Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star, στο συμβούλιο αποχώρησης, όταν τους δόθηκε ο λόγος, και οι πέντε υποψήφιοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραμείνουν στο Survivor για μία ακόμη εβδομάδα, αν και δήλωσαν ανοιχτά πως είναι γεμάτοι και ευτυχείς που έφτασαν μέχρι αυτό το σημείο του παιχνιδιού.

Ποιος ή ποια άφησε τον Άγιο Δομίνικο και ετοιμάζει αποσκευές για Ελλάδα;

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο Συμβούλιο του Νησιού και επιβεβαιώνοντας τα spoilers που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τις προηγούμενες ώρες, η Εύη Σαλταφερίδου ήταν εκείνη που πήρε τη δάδα της και αποχώρησε από το Survivor All Star.

Παρότι η ίδια το αντιμετώπισε ψύχραιμα και δέχθηκε την ετυμηγορία του κοινού χαμογελαστή, η Μαριαλένα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για την αποχώρηση της φίλης της.

Δείτε εδώ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!