TV BITS

Πρωινό Μας: Η Σκορδά έκανε ένα πολύ εύστοχο σχόλιο για την υπόθεση Γεωργούλη

Με αφορμή όσα ακούγονται για την υπόθεση όπου ο Αλέξης Γεωργούλης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση, η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει μια συγκεκριμένη τοποθέτηση στο θέμα.

 

«Όταν έχεις έναν άνθρωπο ο οποίος εκφράζει κάτι πολύ άσχημο που βίωσε, οφείλεις να ακούσεις και να σεβαστείς αυτό που λέει και να είσαι δίπλα του. Πάντα είσαι δίπλα, αρχικά, στο φερόμενο ως θύμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να καταδικάσεις εσύ ευθέως τον άνθρωπο τον οποίο κατηγορείται. Σε όλες τις περιπτώσεις είσαι δίπλα στα φερόμενα ως θύματα, αυτό δεν έχει να κάνει όμως με τις Αρχές και ποια θα είναι η αλήθεια και ποια θα είναι η δικαστική απόφαση για τον κατηγορούμενο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Το θεωρώ πολύ άστοχο να κάνουμε την ίδια κουβέντα αν ένας άνθρωπος, γυναίκα ή άντρας μπορεί να είναι κακοποιητικός και αυτό έχει να κάνει με την οικονομική του κατάσταση, πόσο επιτυχημένος είναι στη δουλειά του, με το πόση επιρροή έχει και αν είναι όμορφος. Δε σημαίνει κάτι, μια κακοποιητική συμπεριφορά είναι άσχετη από όλες αυτές τις παραμέτρους», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!