TV BITS

Survivor: Ο Βασάλος έστρεψε τα πυρά του κατά του Μάριου για την στάση του

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του όταν σχολίασε την στάση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και του Γιώργου Ασημακόπουλου, μετά την πρόσφατη ανάδειξη του Νίκου Μπάρτζη, ως υποψήφιου για αποχώρηση.

Ο παίκτης μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής στην αρχή του χθεσινού επεισοδίου ανέφερε πως οι συμπαίκτες του ήταν διπλωμάτες με την υποψηφιότητα του Νίκου Μπάρτζη και κράτησαν μία μέτρια στάση που δεν περίμενε ειδικά από τον Μάριο Πρίαμο.

«Χθες έβλεπα τον Μάριο στο συμβούλιο κι ήταν ακραία διπλωμάτης. Ναι μεν ψηφίζει τον Μπάρτζη, ναι μεν είναι smooth, έχει πει ψέματα για εμένα, αλλά το έχω ξεπεράσει. Και τον βγάζω σέντρα, αλλά τον έχω από κοντά για να μην τον έχω αντιμέτωπο. Κάνω παρέα μαζί του, αλλά τον ψηφίζει για να μην έχω την γκρίνια της υπόλοιπης ομάδας. Δεν γίνεται Μάριε, πάρε μία θέση» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Τώρα για τον Ασημακόπουλο δεν θέλω να μιλήσω, είναι όπου φυσά ο άνεμος. Τσακώνεται με την Μελίνα και μετά πάει μαζί της για να μην την έχει αντιμέτωπη. Συνεννοείται με τον Μαρτίκα, πάει με τον Μπάρτζη και λένει τώρα θα ψηφίσουμε τον Αγόρου. Τον Ασημακόπουλο, αλλά για τον Πρίαμο δεν το περίμενα» συμπλήρωσε ο παίκτης.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!