TV BITS

Εβδομάδα Κατάνυξης - Οι Ιερές Ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας στο ΣΙΓΜΑ

Η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ δίνει στους τηλεθεατές την ευκαιρία να βιώσουν την κατανυκτική ατμόσφαιρα των Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας μέσα από τις συνδέσεις με Ιερούς Ναούς του τόπου.

Σήμερα,  Μεγάλη Πέμπτη, στις 18:30 θα παρακολουθήσουμε την κατανυκτική Ακολουθία των Παθών επίσης από τον Ιερό Ναό Αγίου Προκοπίου και θα ακούσουμε να ψάλλεται «Σήμερον κρεμάται επί ξύλου», το πιο γνωστό τροπάριο της Μ. Εβδομάδας.

 

Τη Μεγάλη Παρασκευή, στις 10:30 το πρωί θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης από τον Ιερό Ναό Αγίου Προκοπίου και στις 18:30 την Ακολουθία του Επιταφίου από τον ίδιο ναό.

 

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, στις 7:00, θα παρακολουθήσουμε την Ακολουθία του Μεγάλου Σαββάτου από τον Ιερό Ναό Αγίου Προκοπίου (Μετόχιον Κύκκου) ενώ το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στις 22:30 θα παρακολουθήσουμε από τον Καθεδρικό Ναό Απ. Βαρνάβα στη Λευκωσία την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία και το «Χριστός Ανέστη».

 

Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα θα προβληθεί ζωντανά στο ΣΙΓΜΑ το Μεγάλο Σάββατο στις 12:00.

 

Την Κυριακή του Πάσχα, στις 10:00 θα παρακολουθήσουμε από Ιερό Ναό Αγίου Προκοπίου στη Λευκωσία τον Εσπερινό της Αγάπης.

 

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους…

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!