TV BITS

Πρωινό Μας: Ο Λιανός μίλησε για ένα ειδύλλιο που δεν έχει αποκαλυφθεί

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο παρουσιαστής του Survivor All Star καθώς ήρθε να πάρει τα παιδιά του για να κάνουν μαζί Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο και έκανε μια εκτενή τηλεοπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας.

Ο Λιανός έκανε δηλώσεις και στις κάμερες άλλων τηλεοπτικών ψυχαγωγικών εκπομπών αφήνοντας και αιχμές πως κάποιοι στην Ελλάδα πληρώνουν κατοίκους στον Άγιο Δομίνικο για να προμηθεύουν φαγητό, κινητά κ.λπ στους παίκτες και υπαινίχθηκε πως "σαμποτάρουν" τους παίκτες και την παραγωγή.


Μιλώντας στην εκπομπή της Σκορδά, ο Λιανός είπε αρχικά πως οι παραγωγοί του ριάλιτι επιβίωσης το περίμεναν πως στο All Star θα ρθουν παίκτες που... ξέρουν τα κατατόπια.


Παράλληλα, σχολιάζοντας την αποβολή λόγω παραβάσεων, πολλών "δυνατών παικτών" είπε πως ο ίδιος από την αρχή του All Star είχε πει πως δεν βλέπει ξεκάθαρα κανέναν παίκτη στον τελικό και έφερε ως παράδειγμα τη νικήτρια του τουρκικού  Survivor, που μολονότι αγωνιστικά δεν ήταν πάρα πολύ καλή, κέρδισε γιατί ήταν δημοφιλής.

 

Επίσης σχολίασε εκτενώς τις κλοπές φαγητού και αναφέρθηκε και στην ατάκα του περί "ντοπαρισμένων" παικτών που θεωρεί πως παρεξηγήθηκε, τονίζοντας πως τον κύκλο των αποβολών τον άνοιξαν οι παίκτες και όχι η παραγωγή .

Τέλος αποκάλυψε πως υπάρχει και ένα ζευγάρι στο Survivor All Star που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί.


«Τους έδωσα... στεγνά! Κάτι συζητιέται στη ζούγκλα αλλά δεν το έχουμε εξακριβώσει... Αν θέλουν τα παιδιά να το αποκαλύψουν εμείς εκεί είμαστε»! είπε όλο νόημα.

Δείτε εδώ όσα είπε
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!