TV BITS

Survivor: Αποχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου και δείτε τι είπε για τον Μάριο

Μια ακόμη απώλεια έμελλε να μετρήσει στο Survivor All Star η μπλε ομάδα το βράδυ της Πέμπτης μέσα από το νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Και αυτό μιας και στον τάκο για αυτή την εβδομάδα είχαν βρεθεί, εκ νέου, τέσσερα δικά της μέλη.

Ο λόγος για την Ρία Κολοβού, τον Νίκο Μπάρτζη, την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Σπύρο Μαρτίκα εκ των οποίων ένας θα έπρεπε να ολοκληρώσει εδώ το δεύτερο αυτό ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Πριν από αυτό, όμως, η κόκκινη και η μπλε ομάδα του Survivor All Star ρίχθηκαν για μια ακόμα φορά στον στίβο μάχης διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού.

Δίχως να χαλάσουν το σερί, ωστόσο, οι Κόκκινοι πήραν με ευκολία τη νίκη αφήνοντας πίσω και δη νηστικούς τους Μπλε. Στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ως είθισται, όλοι οι παίκτες συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό προκειμένου να μάθουν τα αποτελέσματα της νέας ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Εκεί δηλαδή όπου θα ενημερώνονταν, μαζί με τους τηλεθεατές, για το πρόσωπο που θα έπρεπε τάχιστα να εγκαταλείψει την καλύβα της ομάδας του και να αποχωρήσει με την δάδα του ανά χείρας. Και η μεγάλη ώρα, αυτή της ανακοίνωσης, έφτασε λίγο πριν το ρολόι δείξει μία τα ξημερώματα στο Survivor All Star.

Σύμφωνα με τα λόγια του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού, εκείνη που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. «Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Το ταξίδι για μένα κάπου εδώ τελειώνει και εν μέρει είχα ένα ένστικτο σήμερα, αγκάλιασα και τα παιδιά όταν φύγαμε από την καλύβα. Είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση του κοινού» δήλωσε, μέσα σε όλα, η όμορφη τραγουδίστρια κατά την αποχώρηση της.

Μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε πως θα ήθελε να δει νικητή του Survivor All Star τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη με εκείνον να της προσφέρει μια τρυφερή αγκαλιά.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!