TV BITS

Survivor: Ο Μάριος αναγκάστηκε να... πάρει πίσω όσα είπε πριν το χθεσινό αγώνα

Σε δύο... στρατόπεδα μοιάζει να έχει χωριστεί η ομάδα των Μαχητών, καθώς οι άντρες της ομάδας θεωρούν υπεύθυνες τις γυναίκες για τις όποιες ήττες τους, αλλά χθες είδαμε αυτόν τον ισχυρισμό να καταρρέει.

Θυμίζουμε πως οι Μπλε ήδη ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και έβγαλαν και πάλι στον τάκο την Ελευθερία Ελευθερίου.


Και στον χθεσινοβραδινό δεύτερο αγώνα ασυλίας, πριν καν ξεκινήσουν τα runs ο Λιανός, ρώτησε τον Μάριο αν πιστεύει πως η ομάδα του υστερεί στο ανδρικό ή στο γυναικείο κομμάτι, τότε ο Μάριος, είπε:  «Η ομάδα υστερεί στο γυναικείο κομμάτι» με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση της Στέλλας η οποία ξεκάθαρα είπε πως δεν συμφωνεί 100% με τον Μάριο, ενώ είπε πως αθλητικά, όχι απόλυτα αγωνιστικά, η Ελευθερία, είναι λίγο λιγότερο καλύτερη από άλλες συμπαίκτριες της.

 

Στον χθεσινό διπλό αγώνα, όπου άνδρες και γυναίκες αγωνίστηκαν χωριστά, οι γυναίκες της Μπλε ομάδας, πάλεψαν στα ίσα τις αντιπάλους τους, αλλά ηττήθηκαν με σκορ 6-5, ωστόσο οι άντρες της Μπλε ομάδας... κατατροπώθηκαν καθώς ηττήθηκαν με σκορ 6 - 0!

 

Μάλιστα ήταν ο Μάριος αυτός που έχασε τον τελικό πόντο με αντίπαλο τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

 

Έτσι ο ίδιος μετά τη νέα ήττα της ομάδας του και τις πολύ κακές επιδόσεις ειδικά των αντρών των Μαχητών, αναγκάστηκε να... αναδιπλωθεί και να πάρει πίσω τις αρχικές δηλώσεις του για τις γυναίκες στην ομάδα του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!