TV BITS

Η Μαυρίδη εξηγεί το viral βίντεο με τους περσινούς Survivors που τρώνε

Ένα βίντεο που προβλήθηκε από τηλεοπτική εκπομπή και καταγράφει παίκτες του περσινού Survivor να λαμβάνουν τρόφιμα από ανθρώπους τς παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης προκάλεσε μεγάλο χαμό και σήμερα η Νικολέτα Μαυρίδη, εξηγεί τί ακριβώς συμβαίνει.

Συγκεκριμένα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πρόβαλε χθες Τετάρτη 29/3 ένα βίντεο που δείχνει τους παίκτες του περσινού κύκλου να τρώνε κανονικά ρύζι με κοτόπουλο και έχει προκαλέσει χαμό!

Η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία επέστρεψε από το Survivor All Star βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Μας και εξήγησε: «Όταν μας κρατούσαν στα πρόχειρα καταλύματα και δεν μπορούσαμε να μαγειρέψουμε, η παραγωγή μας έφερνε ρύζι με κοτόπουλο, τον Μάιο όμως...»

Και πρόσθεσε: «Αφ’ ότου το παιχνίδι είχε έναν μήνα να τελειώσει. Αυτό γινόταν μετά τον αγώνα, δεν μας έφερνε κάποιος local φαγητό. Εμείς στη χρονιά μας δεν έχουμε ζήσει τέτοια σκηνικά που ζήσαμε φέτος».

Και τότε Φαίη Σκορδά επεσήμανε ότι η παραγωγή σε όλα τα Survivor παγκοσμίως, υποχρεούνται ιατρικά να δίνουν το συγκεκριμένο φαγητό στους παίκτες.

Δείτε το απόσπασμα  από την εκπομπή, Πρωινό Μας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!