TV BITS

Ο Λιανός έκανε μια αποκάλυψη - βόμβα για κάτι που συνέβη στον Ατζούν

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star μίλησε και πάλι σε ραδιοφωνική εκπομπή για τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για κάποια σχόλια που ακούγονται για τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους της παραγωγής του Survivor, ενώ έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για κάτι που συνέβη στο σπίτι του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί, όταν είχε καλέσει τους παίκτες του ριάλιτι στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός, μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 .ανέφερε ότι ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, κάλεσε τους παίκτες του Survivor στο σπίτι του για να τους ζητήσει να σταματήσουν να κλέβουν μιας και παραβιάζουν έναν από τους πιο σημαντικούς κανόνες του παιχνιδιού κι όταν εκείνοι έφυγαν, συνειδητοποίησε ότι τον είχαν κλέψει.

Ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά στη ραδιοφωνική εκπομπή: «Τους φώναξε ο Ατζούν στο σπίτι του για να περιορίσει όλο αυτό το πράγμα και να τους πει “παιδιά έχουμε κάνει μια συμφωνία, σας παρακαλώ να είστε πιο τυπικοί, μην τα βάζετε με τα παιδιά της παραγωγής, ξέρω ότι πεινάτε κλπ και ότι θα έρθουν μεγαλύτερα έπαθλα. Μην κάνετε ντου στους κάδους, μην προσπαθείτε να κλέψετε, μην κρύβετε πράγματα στα ρούχα σας”. Συμφώνησαν όλοι, έφυγαν και πήραν πράγματα από το σπίτι του Ατζούν», είπε ο Γιώργος Λιανός για να καταλήξει: «Οι άνθρωποι πεινάνε, πιστέψτε με!».

Παράλληλα αποκάλυψε πως κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές έχουν στείλει δικό τους ρεπόρτερ στον Άγιο Δομίνικο, και πως ένας εξ αυτών πιάστηκε να παίρνει λεφτά από παίκτες

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!