TV BITS

Survivor: Ο Βασάλος έμμεσα "πρόδωσε" το χωρισμό του με τη Βαλαβάνη

Ένα παιχνίδι μνήμης έπαιξαν χθες οι Survivors και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, φρόντισε να... ανακρίνει αρκετούς παίκτες κάνοντάς τους ερωτήσεις για την προσωπική ζωή τους.

Όταν έφτασε η σειρά του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο Ατζούν Ιλίτζαλι τον πέρασε από ανάκριση σχετικά με τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο γυμναστής αναφέρεται σε αυτό το κομμάτι της ζωής του, μιας και μέχρι πρότινος τηρούσε σιγήν ιχθύος.

«Είμαστε πολύ καλά με την Ευρυδίκη, την έχω μέσα στην καρδιά μου και αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Ήμασταν τρομερό ζευγάρι. Ήμασταν, είμαστε, είναι περίπλοκο.

Δεν έχω κάνει καμία δήλωση, θα τα πω όλα εδώ στο κουίζ. Έξι χρόνια παρέα. Μετά το Survivor, τον Αύγουστο τα φτιάξαμε. Συγκατοικήσαμε στις δύο εβδομάδες. Είμαι στενοχωρημένος που έφυγε νωρίς», ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Δείτε εδώ όσα είπε ο Βασάλος

Κι ενώ οι φήμες για τον χωρισμό τους έχουν δει το φως της δημοσιότητας πριν από το καλοκαίρι του 2022, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχουν επιλέξει να μην τοποθετηθούν δημόσια, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα σενάρια.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει γυρίσει σελίδα, μιας και είναι ζευγάρι με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Οι δυο τους, μάλιστα, έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική πριν από λίγο καιρό μαζί με τους φίλους τους.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!