TV BITS

Survivor: Άγριος καβγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στις Αφροδίτη και Ελένη

Εκρηκτικό αναμένεται να είναι το επόμενο επεισόδιο του Survivor All Star που θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Κυριακής 26 Μαρτίου, αφού εκτός από τις αλλαγές στη σύνθεση των δύο ομάδων θα δούμε να ξεσπά και ένας άγριος καβγάς ανάμεσα σε δύο παίκτριες.

Θυμίζουμε πως σήμερα η εκπομπή Πρωινό Μας, αποκάλυψε πως στο επόμενο επεισόδιο του Survivor All Star ο Λιανός θα καλέσει τους παίκτες σε ένα έκτακτο συμβούλιο, όπου θα γίνει η μίξη των παικτών και η πλήρης αλλαγή στη σύνθεση των δύο ομάδων.


Μάλιστα ο δημοσιογράφος της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, που είχε ήδη προαναγγείλει πως θα δούμε σύντομα έναν άγριο καβγά ανάμεσα σε δύο γυναίκες, σήμερα αποκάλυψε πως ο καβγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στην Αφροδίτη Σκαφίδα και την Ελένη Χαμπέρη.


Αιτία για να ξεσπάσει ο καβγάς; Τα όσα είπε η Ελένη στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, όπου μαζί με τη Νικολέτα Μαυρίδη, ευθέως κατηγόρησαν τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά και την Αφροδίτη για "μαγειρέματα" στις ψηφοφορίες.


Συγκεκριμένα μάθαμε πως με αφορμή τις αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων η Αφροδίτη Σκαφίδα θα πλησιάσει την Ελένη Χαμπέρη και θα της ζητήσει να της πει συγγνώμη και τότε η Ελένη θα την αποκαλέσει άβουλο ον και ότι υποκινείται από τον Μαρτίκα.

Έτσι θα ξεσπάσει άγριος καβγάς ανάμεσα στις δύο παίκτριες και θα κοντέψουν να έρθουν στα χέρια.

Δείτε εδώ όσα αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινό Μας

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!